תינוק שלא אוכל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוק שלא אוכל
    קרין
    17/05/2009

שלום ,
    בני בן 8 חודשים ,בבוקר הוא יונק , אבל ממש קצת , ב- 10 אוכל מנת פירות יפה + כפית שקדיה
    בצהריים 150 CC מנת ירקות , אחרה"צ גמד גבינה 5% בערב קצת יונק וזהו!!
    לא מוכן דייסות בכלל ( ניסיתי הכל ) וגם לא תמ"ל . הוא שוקל 7 ק"ג.
    הוא נראה בסדר , קצת רזה , אבל מתקשר , צוחק ומשחק.....
    הבעיה העיקרית שהוא לא יישן בלילה , קם כל שעה ובוכה. אני מנסה לא להניק אותו בלילה , אך זה לא עוזר , הוא ממשיך לקום כל שעה.
    בנוסף יש לו טונוס שרירים נמוך - הוא עדיין לא מתהפך ולא זוחל....
    מה לעשות ? האם הסיבה שהוא לא יישן בלילה זה בגלל שהוא רעב? ומה אני יכולה לעשות ? הוא יונק ממש קצת ( בערך 5 דקות הנקה ) וגם לא רוצה בקבוק בשום אופן.
    אני ממש מיואשת , אנא עזרתך
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוק שלא אוכל

הוספת תגובה

• לקרין

כוכבית דוידיאן
    17/05/2009

היי, מניסיוני עם תינוקות יונקים, הם בדרך כלל לא חסידים של בקבוקים ותמ"ל. מה שאת יכולה לעשות הוא לנסות להגיש לו את התמ"ל בבקבוק דמוי כוס עם פיטמת מעבר דמויית קשית רכה. זה בדרך כלל עובד מצויין.
    לגבי הלילה, סביר להניח שהוא באמת רעב, את יכולה להגיש לו לפני השינה תמ"ל עם דייסה, אפילו עם כפית. בשלב זה יש מגוון רחב מאוד של דייסות מאוד טעימות, אני ממליצה לך אפילו לפנות למטרנה ולבקש מהם דוגמיות נסיון של הדייסות, כך תמצאי את הדייסה שתהיה לו הכי טעימה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תינוק שלא אוכל ולא אוהב דייסות

קרין
    17/05/2009

קודם כל תודה רבה על תגובתך
    אך ניסיתי את כל סוגיי הדייסות: סולת , וניל , פירות , דגנים וכו'... וגם עם כפית
    הוא פשוט טועם ביס ראשון ואז לא מסכים יותר לפתוח את הפה...
    ממש לא אוהב דייסות.
    מה עוד אני יכולה לעשות ? אולי לתת לו גם מנת פירות בלילה - לפני השינה? זה ישביע אותו ללילה?
    האם אפשר כ"כ הרבה פירות ביום ? ( בבוקר הוא אוכל מנה של 3 פירות + כפית שקדיה )
    תודה תודה.....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תנסי להוסיף לדייסה פירות

אביבית
    18/05/2009

ולתת לו אותה בכפית לפני השינה כארוחת ערב. אני צלצלתי למטרנה וביקשתי דוגמיות של כל הדייסות, גיליתי שהצוציק שלי מת על דייסת רימונים. שווה לך לנסות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו