שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    מורן
    17/05/2009

הבת שלי בת 4 חודשים ,מיזה שלושה שבועות מסרבת לאכול כמו שצריך , קודם לכן הייתה מסיימת בין 140 ל 180 בארוחה כל 4 שעות והיום אוכלת כל 4 שעות בין 90 ל 120 בקושי רב (ניזונה ממטרנה שלב 1 ).
    משקלה היום הוא 5 קילו ונולדה במשקל של 2690 בשבוע 39 להריון.
    יש לציין שבגיל חודש וחצי גילו לה ריפלוקס ועד היום מטופלת בזנטק פעמיים ביום 1.5 cc , היא כבר כמעט ולא פולטת אחרי ארוחות .
    הרופאה שלה בדקה אותה ואמרה שהכל בסדר מבחינה פיזית ונתנה לי ברזל , אך עדיין הילדה לא אוכלת כמו שצריך ואני מפחדת שהיא תרד במשקל.
    הילדה מאוד חייכנית ורגועה ,כאשר אני מתחילה להאכיל אותה היא מראה שהיא מעוניינת אך שהיא מגיעה ל60 היא מזיזה את הראש ולא מעוניינת עוד לאכול , אני עושה לה גרבס ומנסה שוב להאכיל אותה מיכאן מתחילה המילחמה על יתר האוכל .
    אני ממש מיואשת אנא עזרו לי .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• למורן

כוכבית דוידיאן
    17/05/2009

היי, אני ממליצה לך לבדוק אולי פטמת הבקבוק קטנה לה מידי וכדאי לשקול מעבר לפטמה גדולה יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו