מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהמורן17/05/2009
הבת שלי בת 4 חודשים ,מיזה שלושה שבועות מסרבת לאכול כמו שצריך , קודם לכן הייתה מסיימת בין 140 ל 180 בארוחה כל 4 שעות והיום אוכלת כל 4 שעות בין 90 ל 120 בקושי רב (ניזונה ממטרנה שלב 1 ).
משקלה היום הוא 5 קילו ונולדה במשקל של 2690 בשבוע 39 להריון.
יש לציין שבגיל חודש וחצי גילו לה ריפלוקס ועד היום מטופלת בזנטק פעמיים ביום 1.5 cc , היא כבר כמעט ולא פולטת אחרי ארוחות .
הרופאה שלה בדקה אותה ואמרה שהכל בסדר מבחינה פיזית ונתנה לי ברזל , אך עדיין הילדה לא אוכלת כמו שצריך ואני מפחדת שהיא תרד במשקל.
הילדה מאוד חייכנית ורגועה ,כאשר אני מתחילה להאכיל אותה היא מראה שהיא מעוניינת אך שהיא מגיעה ל60 היא מזיזה את הראש ולא מעוניינת עוד לאכול , אני עושה לה גרבס ומנסה שוב להאכיל אותה מיכאן מתחילה המילחמה על יתר האוכל .
אני ממש מיואשת אנא עזרו לי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למורן
כוכבית דוידיאן17/05/2009היי, אני ממליצה לך לבדוק אולי פטמת הבקבוק קטנה לה מידי וכדאי לשקול מעבר לפטמה גדולה יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)