דחיית הנקה מתינוקת בת 5 שבועות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום
 
  • דחיית הנקה מתינוקת בת 5 שבועות
    עדי
    26/05/2009

    שלום רב
    יש לי תינוקת בת 5 וחצי שבועות, שוקלת כעת 3550 (נולדה 2235). מההתחלה אני מניקה אותה ונותנת לה תוספת של סימילאק. בהתחלה לא נתתי לה תוספת כל ארוחה אבל בשבועות האחרונים כבר כל ארוחה לאחר הנקה היא מקבלת סימילאק ואוכלת בדרך כלל בין 40 ל70, החלב אם שלי לא מספיק לה בכלל, כנראה יונקת ממש מעט משם. בימים האחרונים היא ממש זורקת את השדיים שלי ולא רוצה לינוק. אני מרגישה שאין לי מספיק חלב, גם אחרי 6 שעות ללא הנקה השדיים עדיין רכות, אז אני מניחה שזה אומר משהו.
    אני לא רוצה להפסיק להניק, כי אני יודעת שאפילו אם זה 2 cc שהיא יונקת, זה נוגדנים וחבל לי לעצור את זה, אבל אני לא יודעת מה לעשות עם הדחייה שלה בימים האחרונים. אשמח לשמוע לעצתכם מה כדאי לעשות.

    תודה
    עדי

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • לעדי

    כוכבית דוידיאן
    26/05/2009

    הי, כל הכבוד על ההתמדה.
    ראשית אני ממליצה לך לשתות הרבה מים כ 2.5-3 ליטר ליום לפחות. החלב מורכב מכ 90 אחוז מים ולכן המים כל כך חשובים ליצור החלב.
    יש אלמנטים נוספים הקשורים ליצור החלב כמו מנוחה רוגע ואוכל.
    מעבר לכך אם הכל מתקיים, אני ממליצה לך להיוועץ עם יועצת הנקה,
    גם במידה ולא תוכלי להניק חשוב שתדעי שתחליפי החלב היום הם מאוד איכותיים ועשירים בכל המרכיבים התזונתיים הדרושים, מעבר לכך מחקרים חדשים הראו שאין כל שינוי ברשמת האינטלגינציה בין ילדים יונקים לכאילו שלו.
    בהצלחה בכל מקרה :-)

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו