מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות בארוחת הבוקרעמית07/06/2009
הבת שלי בת שנה וחודשיים. בגדול היא אוכלת טוב ואין לי בעיות איתה.
עד היום היא אכלה 180 בקבוק בבוקר (6) ארוחת בוקר פירות וקווקר (שני סוגי פירות) ארוחת צהריים סביב 12:30 (מנה גדולה ויפה) ביניים סנדוויץ או פרי וארוחת ערב ביצה וגבינות או פשטידה
בשבועות האחרונים היא מסרבת לאכול את הדייסה עם הפירות בבוקר
לפעמים הסירוב מגיע עוד לפני שהיא טועמת ולפעמים רק אחרי מספר כפיות
התחלתי גם לתת לה קורנפלייקס עם חתיכות בננה ואת זה לפעמים היא אוכלת
האם יתכן שהיא מסרבת לאכול מרוסק? כי לפעמים אם נותנים לה את הבננה ביד אז היא כן אוכלת.
אם זה העניין, מה יכול להיות תחליפים לארוחת בוקר? אני יכולה לתת לה סנדוויץ אבל קראתי באתר כאן שיש חשיבות לפירות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאתי
כוכבית דוידיאן07/06/2009הי, בגילה של ביתך היא כבר יכולה לאכול הכל.
פירות זה תמיד מומלץ בבוקר, אבל אפשר גם להגיש לה את הפירות בשעות אחרות אם לא יוצא בבוקר.
את גם יכולה להכין לה מוזלי בבית: גביע יוגורט, כפית דבש, כף שיבולת שועל, תפוח עץ מרוסק, בננה בקוביות, תמרים בקוביות וכפית פישתן טחון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)