ארוחות של מוצקים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ארוחות של מוצקים
    אמא
    09/06/2009

שלום, ביתי היא כבת 7 חודשים, אוכלת תמ"ל באופן מאוד מסודר כל 4 שעות: 7, 11, 15:00, 19:00 ולאחר הארוחה האחרונה הולכת לישון לכל הלילה עד 6 וחצי, שבע למחרת.
    לאחר שניסינו את כל הירקות וכל הפירות וכולם התקבלו בברכה גדולה, רציתי לדעת כיצד אני יכולה לשלב לה את זה כארוחה. נינזפתי בטיפת חלב כי עדיין אינה אוכלת ארוחת מוצקים כארוחה, אך אינני מבינה מה כמות הירקות עליה לאכול, מה כמות הפירות, וכיצד אני יכולה להכניס לה את זה לסדר היום בלי לשבש לה יותר מידי את סדר היום הקיים.
    מודה לכן על העזרה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ארוחות של מוצקים

הוספת תגובה

• שכחתי לציין

אמא
    09/06/2009

אני לא יודעת אם זה מידע נחוץ אבל: גובה 70 ס"מ שוקלת 8.300, נולדה במשקל 2.875

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאמא יקרה

כוכבית דוידיאן
    09/06/2009

היי, ראשית לא צריך להילחץ, גם אם יקח עוד כמה ימים עד שתאכל ארוחה מלאה.
    הדרך הקלה ביותר לחשב כמות היא לערך הכמות שאת מכינה לה את התמ"ל, זה הכי קל למדוד.
    שעות הארוחה המומלצות הם: ארוחת עשר: פירות
    ארוחת צהרים :ירקות
    אצלך זה יוצא בשעה 11 ובשעה 15:00
    כדי להעשיר את הפירות את יכולה להוסיף כפית שקדיה או טחינה ולמרק הוסיפי שיבולת שועל, שמן זית והודו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

אמא
    09/06/2009

כוכבית, תודה לך על תשובתך המהירה. רק כדי שאהיה בטוחה, הארוחה של 3 מורידה בקבוק אחד, אך לא הבנתי אם התכוונת שאת הפירות אני אמורה לתת בעשר ואז ב- 11 לתת בקבוק, או שאת הפירות לתת ב- 11 ולהוריד עוד ארוחת בקבוק. ומהי הכמות של הפירות שצריך לתת? גם כמות של תמ"ל או פחות?
    תודה שוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחכה בבקשה לתשובה

אמא
    13/06/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמאלה

כוכבית דוידיאן
    15/06/2009

הי, כן, הכוונה לפירות במקום התמ"ל של 11:00.
    הכמות של הפירות זהה לערך לכמות התמ"ל, ככה יותר קל לחשב כמות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו