התינוק לא אוכל, מה לעשות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התינוק לא אוכל, מה לעשות?
    מתוסכלת-סיגל
    13/07/2009

שלום.
    יש לי תינוק בן 3 חודשים. עד עכשיו אכל מאד יפה ועלה מצוין במשקל. בימים האחרונים כשאני מתחילה לתת לו בקבוק הוא צועק ובוכה, מתפתל, ולא מסוגל להמשיך לאכול. אני רואה שהוא רוצה אבל לא יכול, ולכן יורק את הבקבוק ואני מפסיקה. הוא יכול להחזיק הרבה זמן מבלי לאכול, ולא מראה סימני רעב. אוכל כרגע כמויות מאד קטנות, כ-300 מ"ג ביום. בלילה ישן ולא רוצה לאכול עד הבוקר. האם מישהו מכיר תופעה כזו? מה אתם ממליצים לי לישות? אני משתדלת לא לקחת קשה, ואם הוא לא רוצה אז לא צריך, אבל הוא אוכל מעט מאד וזה הולך ומחריף כל היום הוא במצב רוח מצוין ורק באוכל משתגע. תודה, מתוסכלת-סיגל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התינוק לא אוכל, מה לעשות?

הוספת תגובה

• מנסיון אישי

גילי
    13/07/2009

זה קורה, ועובר!.... מנסיון עם שניים קטנטנים :-)
    באיזו פיטמה של בקבוק את משתמשת?
    אנחנו רצנו ועברנו לפטמה מס' 3 MAM, והם לא אכלו, כי לא הצליחו לעמוד בקצב, חזרנו אחורה לפטמה 2, או 1, לא זוכרת... ופתאום הם אכלו שוב!
    בכל מקרה של דאגה לכי לשקול אותו, יכול להיות שזה מה שהוא צריך עכשיו, אם הוא מעלה במשקל זו האינדיקציה הכי טובה למצב שהכל בסדר!

יהיה טוב, אל תדאגי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ,תודה, אני אנסה

מתוסכלת-סיגל
    14/07/2009

תודה על התגובה. אני באמת העברתי אותו לפטמה עם 3 חורים, ייתכן וזו הסיבה. אנסה להחזיר אותו לפטמה 2 ונראה. תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעניין אותי לשמוע מה קרה, אם זה עזר

גילי
    14/07/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו