מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התינוק לא אוכל, מה לעשות?מתוסכלת-סיגל13/07/2009
שלום.
יש לי תינוק בן 3 חודשים. עד עכשיו אכל מאד יפה ועלה מצוין במשקל. בימים האחרונים כשאני מתחילה לתת לו בקבוק הוא צועק ובוכה, מתפתל, ולא מסוגל להמשיך לאכול. אני רואה שהוא רוצה אבל לא יכול, ולכן יורק את הבקבוק ואני מפסיקה. הוא יכול להחזיק הרבה זמן מבלי לאכול, ולא מראה סימני רעב. אוכל כרגע כמויות מאד קטנות, כ-300 מ"ג ביום. בלילה ישן ולא רוצה לאכול עד הבוקר. האם מישהו מכיר תופעה כזו? מה אתם ממליצים לי לישות? אני משתדלת לא לקחת קשה, ואם הוא לא רוצה אז לא צריך, אבל הוא אוכל מעט מאד וזה הולך ומחריף כל היום הוא במצב רוח מצוין ורק באוכל משתגע. תודה, מתוסכלת-סיגל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנסיון אישי
גילי13/07/2009זה קורה, ועובר!.... מנסיון עם שניים קטנטנים :-)
באיזו פיטמה של בקבוק את משתמשת?
אנחנו רצנו ועברנו לפטמה מס' 3 MAM, והם לא אכלו, כי לא הצליחו לעמוד בקצב, חזרנו אחורה לפטמה 2, או 1, לא זוכרת... ופתאום הם אכלו שוב!
בכל מקרה של דאגה לכי לשקול אותו, יכול להיות שזה מה שהוא צריך עכשיו, אם הוא מעלה במשקל זו האינדיקציה הכי טובה למצב שהכל בסדר!
יהיה טוב, אל תדאגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה,תודה, אני אנסה
מתוסכלת-סיגל14/07/2009תודה על התגובה. אני באמת העברתי אותו לפטמה עם 3 חורים, ייתכן וזו הסיבה. אנסה להחזיר אותו לפטמה 2 ונראה. תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעניין אותי לשמוע מה קרה, אם זה עזר
גילי14/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)