מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בן שנה אוכל רק טחוןעינב14/07/2009
שלום רב, בני בן שנה עדיין אוכל רק אוכל שמרוסק היטב. נראה כאילו לא בשל לאוכל אצבעות.
אם אני נותנת לו חתיכות קטנות של אוכל, הוא לא לועס, מחזיק את זה בפה ובסוף מוציא.
אם אני נותנת לו חתיכה ביד, לא מנסה בכלל לאכול את זה, משאיר את זה ביד.
אם אני מנסה להאכיל אותו עם כפית אוכל שהוא לא מרוסק (אלא מעוך עם מזלג או קוביות קטנטנות), מתחיל לעשות קולות של חנק ולעיתים אף מקיא.
מה קורה פה? הוא כבר בן שנה. אני זוכרת מבני הבכור שבגיל 10 חודשים כבר אכל הכל....
מאוד מטריד אותי העניין במיוחד שבקרוב הוא נכנס למשפחתון ושם לא אוכלים מרוסק.
אמרו לי שברגע שאני רוצה להתחיל עם אוכל ממש אני צריכה להפסיק לגמרי את המרוסק ואז לא תהייה לו ברירה אבל אני מתייאשת מהר כשאני רואה שהוא לא מסתדר אני נותנת לו חזרה את הטחון.
האם זה הגיוני שבגיל כזה אין לו אפילו את האינסטינק של הלעיסה?
אנא ייעצו מה לעשות
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עינב
שרית עטיה-שמואלי15/07/2009יתכן וזה עניין של זמן
אם את דואגת גשי לאיש מקצוע כמו מרפאה בעיסוק המתמחה בילדים שתצפה בו אוכל
היא גם תוכל לכוון אותך איך להתקדם
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)