מעבר שלב בתחליף חלב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעבר שלב בתחליף חלב
    יפית
    18/07/2009

שלום רב,

בתי בת השנה וחודש ניזונה מסימילאק נאושור (תחליף חלב לפגים) .

כבר שבוע שאני מנסה ל"העביר" אותה לסימילאק אדוונס 3 אך ללא הצלחה.

היא מסרבת בכל תוקף לאכול מהתחליף החדש .

ניסיתי לתת בתחילה בכפית, להוסיף קצת שוקולית (בעצת אחות טיפת חלב) אך ללא הועיל.

ניסיתי לתת טופ 3 של סימילאק, מטרנה שלב 3 אל ללא הצלחה.

חשוב לציין שהיא נולדה בשבוע 33 ובעצת יועצת מחברת סימליאק המשכתי לתת את הנאושור עד גיל מתוקן של שנה.

אודה לתשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעבר שלב בתחליף חלב

הוספת תגובה

• דילגתם עלי , אודה לתשובה

יפית
    19/07/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נאושור

מיכל אלומות-יהושע
    19/07/2009

הי יפית,

נכון עשית שהמשכת את הנאושור עד לגיל שנה.
    נסי לשלב לה חלק מהבקבוקים עם נאושור וחלק עם סימילאק טופ 3/אדוונס וכך להעבירה בהדרגה לסימילאק אדוונס/טופ 3.
    האם את שומרת על מרווחים בין כל ארוחה? נסי לרווח ל-4 שעות כל בקבוק ורק אח"כ לתת לה את הסימילאק החדש.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה למיכל

יפית
    19/07/2009

הי מיכל,

האם התכוונת בתשובתך שעליי לשלב באותו בקבוק נאושור ואדוונס או פעם לתת בקבוק עם נאושור ופעם עם אדוונס ?

לגבי האפשרות הראשונה נאמר לי בסימילאק שלא לשלב באותו בקבוק שתי פורמולות שונות ולגבי האופציה השניה ניסיתי וזה לא עבד על ה"גברת" שלי.

לשאלתך על המרווחים בין הארוחות אני נותנת לה בקבוק בבוקר ואחרי שעתיים פירות , בצהריים מרק עוף עם ירקות או קציצות עוף עם תוספת , אחרי שלוש שעות בערך אני נותנת חביתה עם גבינה ועגבניה מרוסקת ובסביבות שש מעדן ואח"כ בשעה שמונה בערב בקבוק .

אודה להתייחסותך

יפית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליפית

מיכל אלומות-יהושע
    19/07/2009

הי יפית,

התכוונתי כל פעם בקבוק אחר. לא שתי פורמולות בבקבוק.
    המרווחים בין הארוחות נראים לי קצת צפופים, נסי לרווח בין המעדן לבקבוק כך שיהיו 4 שעות בערך , כך תגיע יותר רעבה לארוחה ותשתה את הסימילאק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו