מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מעבר שלב בתחליף חלביפית18/07/2009
שלום רב,
בתי בת השנה וחודש ניזונה מסימילאק נאושור (תחליף חלב לפגים) .
כבר שבוע שאני מנסה ל"העביר" אותה לסימילאק אדוונס 3 אך ללא הצלחה.
היא מסרבת בכל תוקף לאכול מהתחליף החדש .
ניסיתי לתת בתחילה בכפית, להוסיף קצת שוקולית (בעצת אחות טיפת חלב) אך ללא הועיל.
ניסיתי לתת טופ 3 של סימילאק, מטרנה שלב 3 אל ללא הצלחה.
חשוב לציין שהיא נולדה בשבוע 33 ובעצת יועצת מחברת סימליאק המשכתי לתת את הנאושור עד גיל מתוקן של שנה.
אודה לתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגתם עלי , אודה לתשובה
יפית19/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנאושור
מיכל אלומות-יהושע19/07/2009הי יפית,
נכון עשית שהמשכת את הנאושור עד לגיל שנה.
נסי לשלב לה חלק מהבקבוקים עם נאושור וחלק עם סימילאק טופ 3/אדוונס וכך להעבירה בהדרגה לסימילאק אדוונס/טופ 3.
האם את שומרת על מרווחים בין כל ארוחה? נסי לרווח ל-4 שעות כל בקבוק ורק אח"כ לתת לה את הסימילאק החדש.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה למיכל
יפית19/07/2009הי מיכל,
האם התכוונת בתשובתך שעליי לשלב באותו בקבוק נאושור ואדוונס או פעם לתת בקבוק עם נאושור ופעם עם אדוונס ?
לגבי האפשרות הראשונה נאמר לי בסימילאק שלא לשלב באותו בקבוק שתי פורמולות שונות ולגבי האופציה השניה ניסיתי וזה לא עבד על ה"גברת" שלי.
לשאלתך על המרווחים בין הארוחות אני נותנת לה בקבוק בבוקר ואחרי שעתיים פירות , בצהריים מרק עוף עם ירקות או קציצות עוף עם תוספת , אחרי שלוש שעות בערך אני נותנת חביתה עם גבינה ועגבניה מרוסקת ובסביבות שש מעדן ואח"כ בשעה שמונה בערב בקבוק .
אודה להתייחסותך
יפית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליפית
מיכל אלומות-יהושע19/07/2009הי יפית,
התכוונתי כל פעם בקבוק אחר. לא שתי פורמולות בבקבוק.
המרווחים בין הארוחות נראים לי קצת צפופים, נסי לרווח בין המעדן לבקבוק כך שיהיו 4 שעות בערך , כך תגיע יותר רעבה לארוחה ותשתה את הסימילאק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)