תינוקת מסרבת לאכול תמ"ל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוקת מסרבת לאכול תמ"ל
    ענבר
    18/07/2009

בתי בת 4 חודשים, יונקת מלא וטפו טפו גדלה יפה. אני רוצה לחזור לעבודה ואינני מעונינת (יותר נכון מצליחה) לשאוב ולכן רוצה להרגיל אותה לתמ"ל.הבעיה היא שהיא מסרבת בתוקף! היא מוכנה לאכול חלב אם שאוב מבקבוק (גם עושה בעיות אבל כשרעבה מוכנה) אך סימילאק או מטרנה היא יורקת.יש לציין כי בעלי או אמא שלי מנסים לתת לה - ניסינו הכל: לשחק עם הבקבוק, תנוחות שונות, כשהיא רעבה מאוד, כשהיא לא כ"כ רעבה. היא צורחת עד השמיים ופשוט לא מוכנה. אני מאוד מודאגת מכך. מה עושים??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוקת מסרבת לאכול תמ"ל

הוספת תגובה

• הי ענבר

עדי גודל סולומון
    18/07/2009

איזה חכמים הקטנטנים האלה הא?? :-)))
    נסי להוסיף לחלב השאוב מעט דייסה בטעמים (וניל למשל), אם אוהבת אולי זה ילך גם עם התמ"ל.אפשר גם לנסות סימילאק טופ - אינו מכיל אומגה 3 - פחות עם טעם לוואי. נשמח לשמוע גם עצות מניסיונן של אמהות, בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנסה.תודה

ענבר
    20/07/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו