מנשנש בלילה או באמת רעב ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מנשנש בלילה או באמת רעב ?
    הדס
    31/07/2009

שלום, אני אמא לתינוק בן 10 חודשים ( פחות שבוע ) ואשמח להכוונה
    סדר יום וארוחות : בוקר 7:30 - סימילאק 180-160
    מעדן דניאלה 9:30 ואחכ נרדם בין 10:00-12:00
    12:30-13:00-ארוחת צהריים ירקות טחונים עם מרק ועוף 250 בערך
    נרדם שוב בשעה 15:00-16:30 כשמתעוררר מנת פירות או מעדן
    ארוחת ערב סימילאק 180 בשעה 20:00-20:30
    הבעיה היא, שהוא מתעורר בסביבות 1 וחצי בלילה ובוכה לאוכל..ואז שוב בסביבות 5 וחצי לאוכל..
    ניסיתי לתת מים וזה מרגיע בדיוק לרבע שעה , ניסיתי למהול מים עם סימילאק חצי כמות גם לא מחזיק הרבה זמן מעמד...איך יוצאים מהטרטור הלילי הזה ? הוא רעב ? צריך להגדיל כמות לפני השינה ? מה לעשות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מנשנש בלילה או באמת רעב ?

הוספת תגובה

• קימה בלילה

דגנית
    31/07/2009

הבן שלי בן 7.5 חודשים ויש לי בדיוק את אותה הבעיה באותן השעות. לפעמים אני לא נותנת לו בקבוק ב-6:00 ומשאירה אותו לישון עד 7:00. אין לו בעיה עם זה. הבעיה היא באמת בלילה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמות של 240

סיון
    01/08/2009

הבן שלי בן 7.5 חודשים אוכל ארוחה אחרונה בסביבות 20:30 ומ 180 העלתי ל240
    לפעמים הוא מסיים אבל הוא אוכל יותר מ180 וכך הוא ישן עד 6 - 7
    יכול להיות שהוא פשוט קצת רעב .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוא אוכל 180 לפני השינה

הדס
    01/08/2009

הוא לא אוכל יותר מ 180 לפני השינה גם אם אני מכינה בקבוק מלא יותר...וכשהוא מתעורר הוא אוכל גם בערך 180 ...אני ממש לא יודעת מה לעשות כבר עם האכלות לילה האלה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי הדס

עדי גודל סולומון
    06/08/2009

נראה שיש מקום "לעבות " את הארוחות המוצקות המכילות מעדן או פרי. נסי לתת פירות בתוספת קוואקר מבושל ו/או שקדיה, הציעי לו גם לחם עם גבינה, טחינה, אבוקדו, ביצה...בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו