מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מנשנש בלילה או באמת רעב ?הדס31/07/2009
שלום, אני אמא לתינוק בן 10 חודשים ( פחות שבוע ) ואשמח להכוונה
סדר יום וארוחות : בוקר 7:30 - סימילאק 180-160
מעדן דניאלה 9:30 ואחכ נרדם בין 10:00-12:00
12:30-13:00-ארוחת צהריים ירקות טחונים עם מרק ועוף 250 בערך
נרדם שוב בשעה 15:00-16:30 כשמתעוררר מנת פירות או מעדן
ארוחת ערב סימילאק 180 בשעה 20:00-20:30
הבעיה היא, שהוא מתעורר בסביבות 1 וחצי בלילה ובוכה לאוכל..ואז שוב בסביבות 5 וחצי לאוכל..
ניסיתי לתת מים וזה מרגיע בדיוק לרבע שעה , ניסיתי למהול מים עם סימילאק חצי כמות גם לא מחזיק הרבה זמן מעמד...איך יוצאים מהטרטור הלילי הזה ? הוא רעב ? צריך להגדיל כמות לפני השינה ? מה לעשות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קימה בלילה
דגנית31/07/2009הבן שלי בן 7.5 חודשים ויש לי בדיוק את אותה הבעיה באותן השעות. לפעמים אני לא נותנת לו בקבוק ב-6:00 ומשאירה אותו לישון עד 7:00. אין לו בעיה עם זה. הבעיה היא באמת בלילה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמות של 240
סיון01/08/2009הבן שלי בן 7.5 חודשים אוכל ארוחה אחרונה בסביבות 20:30 ומ 180 העלתי ל240
לפעמים הוא מסיים אבל הוא אוכל יותר מ180 וכך הוא ישן עד 6 - 7
יכול להיות שהוא פשוט קצת רעב .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא אוכל 180 לפני השינה
הדס01/08/2009הוא לא אוכל יותר מ 180 לפני השינה גם אם אני מכינה בקבוק מלא יותר...וכשהוא מתעורר הוא אוכל גם בערך 180 ...אני ממש לא יודעת מה לעשות כבר עם האכלות לילה האלה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי הדס
עדי גודל סולומון06/08/2009נראה שיש מקום "לעבות " את הארוחות המוצקות המכילות מעדן או פרי. נסי לתת פירות בתוספת קוואקר מבושל ו/או שקדיה, הציעי לו גם לחם עם גבינה, טחינה, אבוקדו, ביצה...בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)