תינוקת בת 6 חודשים סרבנית מוצקים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוקת בת 6 חודשים סרבנית מוצקים
    מיכל
    16/08/2009

שלום רב.
    בתי בת 6 חודשים, שוקלת כ-7.5 ק"ג, ניזונה מבקבוק בלבד בין 4 ל- 5 ארוחות ביום כ 120 cc בכל ארוחה. נמצאת מבחינת המשקל באחוזון 70
    יש לציין כי היא מפותחת מאוד יפה, חייכנית, סקרנית. ישנה רצוף בלילה כ 11 שעות.
    לאחרונה ניסיתי לתת לה מוצקים, טחנתי מרק ואף פירות. בכל ניסיון שלי להאכיל אותה הילדה פשוט נגעלת עושה פרצופים וכמעט מקיאה.
    מה לעשות האם להמשיך ולהתעקש איתה, או פשוט להרפות ולנסות שוב לאחר זמן מה.
    יש לציין כי גם את הסימילאק אינה אוכלת בתיאבון רב... ולא מגדילה כמויות...

תודה רבה מראש על התשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סרבנית מוצקים תיקון

מיכל
    17/08/2009

היי, התינוקת שקלה לפני כחודש וחצי כ- 7.5 ק"ג והיתה באחוזון 70
    אין לי מושג כמה שוקלת כעת, אך לא נראה לי שירדה במשקל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי מיכל

עדי גודל סולומון
    18/08/2009

על פי משקל בתך היא אמורה לאכול יותר מהכמות שציינת, אך כל עוד המשקל תקין זה בסדר, פשוט תעקבי אחר הענין. את הירקות/פירות נותנים בהתחלה בנפרד (לא הכל ביחד כמרק), על מנת לשלול תגובה אלרגית לאחד המזונות. תתחילי מירקות מתוקים יותר (גזר, בטטה, דלעת), אולי יערב יותר לחיכה. בכל מקרה הגישי לה בהתלהבות והתרגשות, תספרי לה מראש שהיא תטעם היום גזר, איזה כיף...:-).אם בכל זאת לא רוצה אל תתרגשי ותנסי מאוחר יותר (כעבור כמה ימים). בינתיים השתדלי לאכול לידה את הארוחות שלך (גם כאן לא תזיק התלהבות). בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו