שתיית חלב לתינוקת בת שנה וחודש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שתיית חלב לתינוקת בת שנה וחודש
    קרן
    10/09/2009

התינוקת שלי בת שנה וחודש בערך ולא מוכנה בשום פנים ואופן לשתות חלב (ניסיתי חלב חם , חלב פושר, חלב עם דייסה) יש לציין שאת סוגי האוכל השונים היא מוכנה לנסות ואין לה שום בעיה עם מגוון מאכלים, היא שותה רק מים במשך היום.

אין לי שום רעיון איך להרגיל אותה לשתות קצת חלב.
    אשמח לשמוע עצות מכם.

* אני מעדיפה לא להמתיק לה את החלב עם שוקו וכו' כי אני רוצה שהיא תתרגל לטעם המקורי ולא רק עם מתוק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חלב

מיכל אלומות-יהושע
    10/09/2009

הי קרן,

אולי נמאס לביתך מבקבוק? נסי לתת לה את החלב בכוס. לעיתים זה עובד.
    תמ"ל/חלב אם היא אוכלת? במידה וכן את לא צריכה לדאוג שאינה שותה חלב.
    מה עם גבינות? יוגורט?
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה המהירה אך...

קרן
    11/09/2009

היא אוכלת תמ"ל פעם ביום , בבוקר, וגם מוצרי חלב ומאוד אוהבת, אך נאמר לי שתינוק חייב לשתות חלב ניגר. אם זה לא הכרחי אז אני שמחה לשמוע
    יש גיל מסוים שתינוק חייב לשתות חלב ניגר או שזה לא הכרחי?
    בתודה מראש
    שבת שלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

מיכל אלומות-יהושע
    14/09/2009

הי קרן,

תינוק לא "חייב" לשתות חלב ניגר. במידה ואוכלת מוצרי חלב אחרים ( יוגורט,גבינות) זה בסדר.
    חשוב שלא תוותרי ותקפידי לתת לה כל ערב, כשלא שותה את התמ"ל,מוצרי חלב בכדי שתקבל מספיק סידן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!!!

קרן
    16/09/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו