שינוי בתזונה אחרי מחלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינוי בתזונה אחרי מחלה
    יפית
    19/09/2009

בתי בת שנה ושלושה חודשים עד לפני שבועיים הייתה איתי בבית התזונה שלה היתה מספקת במהלך היום וכן כללה שני בקבוקים (בוקר וערב) של 240 סמ"ק. לפני שבועיים החלה ללכת למשפחתון וכמו רוב הילדים חלתה והיתה בבית כמה ימים עם חום הקאות ושיעולים. המחלה כבא עברה אך יש שינוי בתזונה של ביתי. היא מסרבת לשתות את הבקבוק לפני השינה נרדמת בלעדיו ומעירה אותי בסביבות 4-5 לפנות בוקר ודורשת בקבוק, בבוקר אני לא רוצה להכביד עליה אז לא נותנת לה עוד בקבוק. מצב זה מתסכל אותי מכיוון שהיתה לילדה ולי שגרה וכעט הופרה, כמו כן אני לא רגועה מבחינת התזונה שלה מכיוון ולא מקבלת את שני הבקבוקים. אציין גם שיש לילדה יציאה אחת ביום ממש גדולה. אודה לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינוי בתזונה אחרי מחלה

הוספת תגובה

• שינוי בתזונה

בת-חן כהן
    23/09/2009

הי יפית
    השינוי אופייני לילדים אשר משנים מסגרת ושגרת חיים- כמו שקרה לביתך עם הכניסה למשפחתון.
    האם, מלבד שני הבקבוקים הללו השתנו פרטים נוספים בתזונה שלה בעיקבות היכנסותה למשפחתון?
    אם כן, רישמי לי מה היה קודם ומה כעת היא אוכלת במשך כל היום כי איני יכולה להגיב לשאלתך באופן מלא ללא כל הפרטים.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו