התינוקת צורחת כשמאכילים אותה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום
 
  • התינוקת צורחת כשמאכילים אותה
    מיכל
    05/10/2009

    שלום,
    יש לי תינוקת בת 4 חודשים עד כה אכלה כמעט רק מהנקה. לאחרונה חזרתי לעבודה ומלא צרות התחילו- קודם כל גיליתי שהיא רגישה לחלב פרה ובהמלצת רופא הילדים עברתי לסימילק איזומיל.
    היא סירבה במשך שבועיים לגעת בזה עד שסוף סוף הצלחנו להאכיל אותה. אני כבר עובדת 3 שבועות והמצב עכשיו החמיר. אני שואבת בעבודה חלב כך שהמטפלת (הסבתא) נותנת לתינוקת גם מהחלב שלי וגם מהתחליף. היא צורחת בזמן האוכל , מפסיקה ובוכה היא לא נרגעת והפחד שהיא עלולה להחנק עם החלב והבכי תוך כדי. מה שמוזר בעיני שפעם היא אכלה יפה את החלב שלי מבקבוק עכשיו היא צורחת לא משנה מה נותנים לה גם את החלב השאוב שלי.
    אני אפילו קניתי בקבוק אחר של MOM אך גם אותו היא לא אוהבת. המטפלת מצליחה להאכיל אותה רק 60 CC אחרי 4 שעות שהתינוקת לא אכלה וזה מאוד מדאיג אותי- היא ממש שובתת רעב.
    בנוסף החלב שאני שואבת נזרק סתם לפח כיוון שהיא לא אוכלת ואחרי חצי שעה צריך לזרוק. ניסינו להאכיל אותה במנות קטנות אך גם זה לא עוזר - מה כדי לעשות? ממה זה נובע? האם ניתן להמתיק את הסימילק איזומיל או שיש משהו טוב יותר?
    אודה מראש לעזרתכן
    מיכל

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • שביתת רעב

    בת-חן כהן
    07/10/2009

    שלום מיכל

    התגובה של התינוקת היא לא בהכרח בגלל האוכל אלא בגלל שאת לא איתה
    אין מה לעשות ואנחנו צריכות לחזור לעבודה בשלב מסויים
    ולכן התינוקת צריכה להתרגל שמישהו אחר מאכיל אותה.

    רצוי שסבתא תהיה רגועה ותיתני לה טיפים אולי את שרה לה איזה שיר שסבתא יכולה לשיר לה וככה היא תירגע ותרגיש אותך קרובה יותר?

    ובמקביל- למצוא עוד פיתרונות- אולי האוכל צריך להיות בטמפרטורת החדר ולא חם...

    בהצלחה

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו