מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התינוקת צורחת כשמאכילים אותהמיכל05/10/2009
שלום,
יש לי תינוקת בת 4 חודשים עד כה אכלה כמעט רק מהנקה. לאחרונה חזרתי לעבודה ומלא צרות התחילו- קודם כל גיליתי שהיא רגישה לחלב פרה ובהמלצת רופא הילדים עברתי לסימילק איזומיל.
היא סירבה במשך שבועיים לגעת בזה עד שסוף סוף הצלחנו להאכיל אותה. אני כבר עובדת 3 שבועות והמצב עכשיו החמיר. אני שואבת בעבודה חלב כך שהמטפלת (הסבתא) נותנת לתינוקת גם מהחלב שלי וגם מהתחליף. היא צורחת בזמן האוכל , מפסיקה ובוכה היא לא נרגעת והפחד שהיא עלולה להחנק עם החלב והבכי תוך כדי. מה שמוזר בעיני שפעם היא אכלה יפה את החלב שלי מבקבוק עכשיו היא צורחת לא משנה מה נותנים לה גם את החלב השאוב שלי.
אני אפילו קניתי בקבוק אחר של MOM אך גם אותו היא לא אוהבת. המטפלת מצליחה להאכיל אותה רק 60 CC אחרי 4 שעות שהתינוקת לא אכלה וזה מאוד מדאיג אותי- היא ממש שובתת רעב.
בנוסף החלב שאני שואבת נזרק סתם לפח כיוון שהיא לא אוכלת ואחרי חצי שעה צריך לזרוק. ניסינו להאכיל אותה במנות קטנות אך גם זה לא עוזר - מה כדי לעשות? ממה זה נובע? האם ניתן להמתיק את הסימילק איזומיל או שיש משהו טוב יותר?
אודה מראש לעזרתכן
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שביתת רעב
בת-חן כהן07/10/2009שלום מיכל
התגובה של התינוקת היא לא בהכרח בגלל האוכל אלא בגלל שאת לא איתה
אין מה לעשות ואנחנו צריכות לחזור לעבודה בשלב מסויים
ולכן התינוקת צריכה להתרגל שמישהו אחר מאכיל אותה.
רצוי שסבתא תהיה רגועה ותיתני לה טיפים אולי את שרה לה איזה שיר שסבתא יכולה לשיר לה וככה היא תירגע ותרגיש אותך קרובה יותר?
ובמקביל- למצוא עוד פיתרונות- אולי האוכל צריך להיות בטמפרטורת החדר ולא חם...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)