תינוק בן 9 וחצי חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוק בן 9 וחצי חודשים
    ענבל
    06/10/2009

שלום,
    רציתי לדעת האם מתן דייסה לתינוק בן 9 וחצי חודשים היא קריטית, שכן, איני מאכילה את בני בדייסה כלל אלא רק במטרנה. למיטב ידיעתי, דייסה עשויה לגרום לעלייה במשקל (בני לא זקוק לכך, שוקל 10 ק"ג) ולכן איני מביאה לו כלל דייסה. בנוסף, האוכל המוצק שאוכל במהלך היום בתוספת 2-3 בקבוקי מטרנה מספיקים לו.
    נאמר לי שדייסה חיונית להתפתחות כיוון שהיא מכילה ויטמינים וכדומה... האם זה נכון?האם אני חייבת להוסיף דייסה למזון שלו?
    תודה וחג שמח!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוק בן 9 וחצי חודשים

הוספת תגובה

• אני אשמח אם תענו לי על השאלה

ענבל
    07/10/2009

ולא תתעלמו. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דייסה

שחר
    08/10/2009

בני בן 10 חודשים. מעולם לא נתתי לו דייסה. הוא באחוזון 75 במשקל. דייסה לא נחוצה לתינוקות שמשקלם מעל הממוצע (כך הונחתי ע"י רופא ואחות טיפת חלב)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דייסה לתינוק

בת-חן כהן
    14/10/2009

לענבל
    אין צורך קריטי במתן דייסה לתינוקות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו