מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גמילה מהנקה (קצת מסובך)סיון12/10/2009
שלום רב,
בני בן שנה וחודשיים ועדיין יונק. לפני כשבוע התחלתי לגמול אותו וכרגע הוא יונק לפני השינה בלילה, פעמיים בלילה כאשר מתעורר ובבוקר כאשר מתעורר . הגמילה מאד קשה לו ולכל אורך היום הוא עדיין מחפש את השד. הוא כמובן לא מוכן לקחת מוצץ!!
הוא לא מוכן לטעום תמ"ל משום סוג שהוא, ניסינו הכל :סוגים שונים ,מהילה , ערבוב עם דייסות אבל ללא הצלחה.
אין לו בעיה עם בקבוק כי הוא שותה מים מבקבוק
הוא אוכל מוצקים ,אבל בכמויות קטנות יחסית ודי בבררנות...
אני מעוניינת להפסיק להניק לגמרי ( גם מסיבות רפואיות שלי) וזקוקה לעזרה כיצד להמשיך במצב זה את הגמילה ???
תודה מראש,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
מיכל אלומות-יהושע13/10/2009הי סיוון,
תהליך הגמילה לעיתים מלווה בהמון תסכול מכיוון שבנך רגיל לאכול בצורה מסוימת, רגיל לחום שלך ולקירבה ופתאום משנים לו הכל.
חשוב לעשות את התהליך בהדרגה, למשל תמשיכי בהנקות בוקר וערב ולאט לאט תורידי גם אותן.
בכלל, בגיל זה לא צריך לאכול בלילה. הרגילי אותו שבלילה ישנים. אולי יהיה קשה והמון בכי בלילות הראשונים אך הוא יתרגל לכך.
נסי שמישהו אחר ( אבא,סבתא) יתן את הבקבוק, כשאת לא לידו. במידה וגם לא הולך (דרושה סבלנות, לא בכוח) נסי לתת את התמ"ל בכפית ( ע"י הסמכתו עם קורנפלור או דייססה אחרת).
מקווה שעזרתי,
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)







.jpg)

(1).jpg)