מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טעימות בגיל 4 חודשיםטל20/10/2009
שלום רב,
בתי בקרוב תהיה בת 4 חודשים והבנתי שניתן כבר לתת לה טעימות בשלב זה.
שאלתי היא מה זאת אומרת טעימות? כמה פעמים ביום? ודבר נוסף, מה כדאי לתת לה? מתי במהלך היום?
תודה רבה
טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טעימות
בת-חן כהן20/10/2009המשמעות היא להתנסות פעם ביום במאכל מסויים- כמה כפיות מכל דבר בכל כמה ימים משהו אחר
בהתחלה פירות מעובדים בבלנדר בכפית- כל יום משהו אחר ואח"כ אפשר לערבב גם.
אח"כ להחליף את הפירות בירקות טחונים עם מעט מים מהבישול- מבושלים/ מאודים כמה כפיות ואח"כ לערבב
אח"כ אפשר גם להוסף עוף ובשר לירקות
אחרי הטעימות להשלים עם מטרנה לארוחה מלאה
ואחרי שטעמה הכל (זה אמור לקחת חודש +-) אם אהבה אפשר לעבור לארוחות
בעשר בערך ארוחת פירות- מ-2 פירות בערך טחונים אפשר עם טחינה אם היא אוהבת
ובצהריים ארוחת מרק ירקות+ בשר/ עוף/ דג
תקפידי תמיד שהיא לא יורדת במשקל ועולה כמו שצריך ושאינה מפתחת אלרגיות למוצרים- שמתבטאות בגידויים, פריחה, נפיחות (במקרים אלו ללכת לרופא כמה שיותר מהר)
בהצלחה
בת-חן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה שרשמתם שונה לגמרי ממה שאמרו לי
אמאלה20/10/2009בקשר לטעימות!
אמרו לי בטיפת חלב (וגם קראתי עוד) שהטעימות זה פשוט לנסות מהכל, מה שאנחנו אוכלים, פשוט לשם החשיפה שבדבר.
נתתי מעט מעט מעט מעט על השפתיים או שמצץ מהאצבע שלי (בני בן 4.5 חודשים):
רוטב עגבניות
קציצת כרובית רכה
תפוח אדמה
טחינה
חומוס
ועכשיו ממש הלחצתם אותי
אני גם לא עושה את זה מסודר, אלא ממש טעימות כשמזדמן.
הבנתי לא נכון?????
ועוד שאלה - מרק עם עוף טחון אמור להיות מבקבוק או עם כפית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה.. עשו סדר בבלגן...!
אמאלה22/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה אל תדלגו
אמאלה26/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
מיכל אלומות-יהושע26/10/2009הי ,
מטרת הטעימות,כשמה כן היא, היא בעצם להתנסות במגוון מזונות. מומלץ להתחיל בירקות ורק אח"כ לעבור לפירות.
מדובר על כפית - שתיים כפעמיים שלוש ביום.
ישנם מוצרים שמומלץ לחכות איתם כמו חלב ניגר ודבש מגיל שנה ומוצרי חלב מסוף החודש התשיעי.
את יכולה להיכנס לאתר של משרד הבריאות בכדי לקרוא יותר על מזונות משלימים.
מקווה שעשיתי לך קצת סדר..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)