בקבוקים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקבוקים
    מיכל
    03/11/2009

שלום
    הבת שלי בת חודשיים ואני נהייתי חרדתית מאוד מכל מה שקשור לבקבוקים
    אני משתמשת בבקבוקים של MAM עושה להם סטרליזציה במיקרוגל (של ד"ר בייבי הסטרליזטור) מה שכן לא פירקתי לכל הגורמים את הבקבוק מאז הפעם הראשונה
    האם זה נורא? אני מנקה כמובן עם מים וסבון לפני כן
    כמו כן לפני זה הרתחתי את הבקבוקים בסיר למשך 5-10 דקות רק שזה אבנית נוראית וזרקתי אותם וקניתי חדשמה לשות. איזב סטרליזציה?
    האם את מכירה את הבקבוקים שלהם.
    זה נורא שלא פירקתי לגורמים? אלא רק ל"גוף" ופטמה?
    האם עשיתי נזק לבתי?
    היא אוכלת סימילאק
    את המים אני מקררץת בכלי זכוכיתלפני כן ושמה 2 כפות סימילאק כשהיא צריכה לאכול.
    כרגע אינני מחממת את האוכל
    איך לחמם?
    מה עושים??!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בקבוקים

הוספת תגובה

• בקבוקים

בת-חן כהן
    04/11/2009

הי מיכל
    ראשית אין צורך להכנסר לחרדות הבקבוקים סטנקיים מספיק אחרי הסטריליזציה במיקרוגל. אם עד עכשיו לא פירקת את הבקבוק זה לא נורא- זיכרי מידי כמה שימושים לעשות זאת.
    לא נעשה שום נזק לביתך אל תידאגי התינוקות שלנו הרבה יותר עמידים ממה שאת יכולה לדמיין לעצמך.

בקשר לחימום- יש המחממים בקומקום רגיל ויש שעל הגז ויש אימהות שלא מחממות בכלל ומנצלות את העובדה שהילדים לא מפונקים וכך חוסכות את החימום ויכולות לתת בכל מקום בלי לדאוג למים חמים כל הזמן.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו