מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בקבוקיםמיכל03/11/2009
שלום
הבת שלי בת חודשיים ואני נהייתי חרדתית מאוד מכל מה שקשור לבקבוקים
אני משתמשת בבקבוקים של MAM עושה להם סטרליזציה במיקרוגל (של ד"ר בייבי הסטרליזטור) מה שכן לא פירקתי לכל הגורמים את הבקבוק מאז הפעם הראשונה
האם זה נורא? אני מנקה כמובן עם מים וסבון לפני כן
כמו כן לפני זה הרתחתי את הבקבוקים בסיר למשך 5-10 דקות רק שזה אבנית נוראית וזרקתי אותם וקניתי חדשמה לשות. איזב סטרליזציה?
האם את מכירה את הבקבוקים שלהם.
זה נורא שלא פירקתי לגורמים? אלא רק ל"גוף" ופטמה?
האם עשיתי נזק לבתי?
היא אוכלת סימילאק
את המים אני מקררץת בכלי זכוכיתלפני כן ושמה 2 כפות סימילאק כשהיא צריכה לאכול.
כרגע אינני מחממת את האוכל
איך לחמם?
מה עושים??!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקבוקים
בת-חן כהן04/11/2009הי מיכל
ראשית אין צורך להכנסר לחרדות הבקבוקים סטנקיים מספיק אחרי הסטריליזציה במיקרוגל. אם עד עכשיו לא פירקת את הבקבוק זה לא נורא- זיכרי מידי כמה שימושים לעשות זאת.
לא נעשה שום נזק לביתך אל תידאגי התינוקות שלנו הרבה יותר עמידים ממה שאת יכולה לדמיין לעצמך.
בקשר לחימום- יש המחממים בקומקום רגיל ויש שעל הגז ויש אימהות שלא מחממות בכלל ומנצלות את העובדה שהילדים לא מפונקים וכך חוסכות את החימום ויכולות לתת בכל מקום בלי לדאוג למים חמים כל הזמן.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)