מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תינוקת בת 3.5 חודשים - אוכלת כמויותורד14/11/2009
שלום ,
בתי בת 3.5 חודשים, נולדה במשקל 4.050. בתאריך ה12.10 שקלה 5.70 ובתאריך 13.11 (אתמול)
שקלה 6.30.
עברנו למטרנה לפני שבועיים כי אני חוזרת לעבודה ושמתי לב שהכמויות שהיא שותה הם מאד קטנות.
היא יכולה לשתות 80 CC, או 70 CC כל שלוש שעות.
אני מניקה אותה רק בבוקר ובערב. מאד נדיר שהיא מסיימת 120 CC.
גם שהיא יונקת מאז שהיא נולדה היניקה הייתה מאד קצרה 3-4 דקות.
אבל עכשיו שאני רואה את הכמויות זה נראה לי מוזהר.
אני מחליפה לה כ8 פעמים ביום (פיפי) ופעם עד פעמיים ביום היא עושה צואה.
היא תינוקת שמחה ומלאת חיים.
מה לעשות?
אודה על תשובותיכן.
ורד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמויות
בת-חן כהן18/11/2009הי ורד
לא רשמת כמה פעמים ביום וכל כמה שעות היא אוכלת את הארוחות שלה.
נשמע שהיא עולה יפה במשקל- זהו המדד הטוב ביותר שלך- מה אומרים בטיפת חלב, האם היא עולה במשקל כראוי?
יכול להיות שהיא בתקופת הסתגלות לבקבוק ולכך שחזרת לעבודה אבל נשמע שהיא אוכלת ולבטח תעלה את הכמויות.
תני לזה עוד קצת זמן והקפידי לבדוק כיצד המשקל מתקדם.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)