ארוחת צהריים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ארוחת צהריים
    מורן
    10/01/2010

שלום,
    רציתי לשאול האם בני ניזוק מכך שלעיתים מתפספסת ארוחת הצהריים שלו?
    הוא בן 8 חודשים ואוכל רק טחון כך שאיני יכולה לקחת איתי אוכל עבורו כשאני יוצאת מהבית.
    הבעיה היא שאני והוא נמצאים לא מעט זמן בחוץ ולפעמים בזמן ארוחת הצהריים שלו אנחנו לא בבית.
    אני משתדלת לקפוץ הביתה בשעות אלו אך לא תמיד מצליח לי.
    האם יש פתרון לילד שעדיין לא אוכל אוכל אצבעות?
    האם ניזוק מכך שלא אוכל כל יום ירקות ובשר?
    פירות הוא מקבל כל יום, פעם כארוחת בוקר מאוחרת ופעם מוקדם יותר.
    תודה,מורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ארוחת צהריים

הוספת תגובה

• לקחת ארוחת צהריים

אמאלה
    10/01/2010

אני יכולה לעזור ולהגיד שאם אנחנו מחוץ לבית אני פשוט לוקחת קופסה עם האוכל שלו, טחון, בתוך צידנית קטנטנה (יש בשילב) וזה נשאר..יש גם קופסאות אוכל מאוד נוחות היות עם הכפית בפנים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סדר ארוחות

נורית קליפר
    12/01/2010

הי מורן,
    מאד חשוב ליצור סדר ארוחות וארוחות ביניים בזמנים קבועים כבר מגיל צעיר גם כדי להקנות הרגלי אכילה בריאים לעתיד. הייתי מציעה להצטייד בכלים מתאימים לאחסון וצידנית קטנה שתוכלי לארוז ולקחת אתך את הארוחות לבנך. כמובן שאכילה בבית הכי נוחה, אך מאד חשוב גם מחוץ לבית לשמור על סדר זמני הארוחות.

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו