מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בת 9 וחצי חודשים - תזונהר.ח14/01/2010
שלום רב,
רציתי לשאול לגבי תזונתה של בתי, כי נראה לי שמקבלת יותר מדי חלב, למרות שמאוד אוהבת ומתנפלת על הבקבוק כל פעם.
6:30-0700 - סימילאק 180
0930 - שוב סימילאק 180 לפעמים עם כף דייסה (כשלפעמים לפני כן קצת אבוקדו עגבניה קוטג' וחלמון מעוכים - כמה כפיות)
1230 - מרק עשיר עם עוף או הודו, כל הירקות וקטניות - כ-250 cc
1530-1600 - פירות טחונים כ-100cc
1700 - השלמת בקבוק של 120 (שאותו אני חושבת להוריד - אך מה אפשר לתת במקום? אולי גמד או דניאלה? )
1930 - בקבוק לפני השינה 240 cc (כשלפעמים לפני כן קצת אבוקדו עגבניה וגבינה)
יוצא שהיא מקבלת 720 תמ'ל ביום, שזה נראה לי הרבה, במיוחד לאור משקלה העודף (מעל 10 ק'ג).
בנוסף שותה מים כ-100cc
מה אפשר לתת במקום הבקבוק אחה'צ שיספיק לה עד הערב?
תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזונה - גיל 9 חודשים
נורית קליפר14/01/2010הי ר.ח.
החל מגיל 9 חודשים מומלץ לתת 2 בקבוקים/הנקות- בבקר לאחר ההתעוררות ובערב לפני השינה. חוץ מזה, 3 ארוחות - בקר, צהריים וערב וארוחת ביניים אחת עם מזונות מגוונים, כפי שציינת לעיל. במקום הבקבוק אחה"צ את בהחלט יכולה לתת יוגורט לא ממותק עם פרי, כריך עם טחינה/ אבוקדו וכו.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)