בת 7 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 7 חודשים
    שרון יוסף
    24/01/2010

בתי בת 7 חודשים, אך מבחינת ארוחות מוצקים היא כמו תינוק בן 4 חודשים- אוכלת כמויות מינימליות ובדר"כ אפילו מסרבת לפתוח את הפה כבר מהביס הראשון. אני משתדלת לא להאכילה בכח אך מנסה להסיח דעתה או לתת לה עם האצבע, ולא עוזר...
    מה שכן היא אוהבת מאוד למצוץ פירות וירקות שלמים או חתוכים - בננה תפוז אגס עגבניה וכו'. הבעיה היא שכמה פעמים הצליחה לנגוס ביס גדול, וזה די מלחיץ...

שאלותי הן:
    1.מכיוון שהיא עדיין יונקת, ומיכוון שלא אוכלת בשר, חשבתי שאולי אני צריכה לאכול יותר בשר ומוצרים המכילים ברזל וכך זה יעבור אליה. האם זה נכון?
    2. כעת כשחזרתי לעבודה, נתנו לה מס' פעמים אופטימיל וזה עשה לה עצירות נוראית, לכן התחלתי לשאוב פעם ביום בעבודה - אך הכמות שיוצאת לי היא 60 או 70 cc , האם זה אומר שזו הכמות שהיא צורכת בהנקה? (יונקת דקות בודדות בלבד)
    3.איך אפשר להמשיך עם התמ"ל מבלי שתסבול מעצירות.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת 7 חודשים

הוספת תגובה

• בת 7 חודשים

נורית קליפר
    26/01/2010

הי שרון,
    באמת כדי להזהר עם הגשת פרי שלם, עדיף לפרוס לחתיכות דקות, לגבי השאלות:
    1. החל מגיל 6 חודשים, חלב אם אינו מספיק מבחינה תזונתית וחשוב להעשיר את התפריט של התינוק במזונות בהדרגה.
    2. ייתכן שזה מה שהיא יונקת אך מכיוון שהיא בדר"כ לא יונקת בשעה הזו ייתכן שרק בעוד מספר שאיבות תגדל כמות החלב למנה הרגילה.
    3. למערכת העכול הצעירה לוקח זמן להסתגל לתמ"ל, את יכולה להציע לה עגבנייה מגוררת, מי שזיפים (מים רותחים שהתקררו, בהם הושרו שזיפים במשך הלילה). במידה וכל זה לא עוזר, לעתים עוזר להחליף תמ"ל (אך חשוב לתת תקןפת נסיון סבירה).

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו