שנה ו 4 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שנה ו 4 חודשים
    אורלי
    25/01/2010

היי ערב טוב,

אני רוצה להוריד לבני את הבקבוקים שהוא שותה בבוקר ובערב (תמ"ל), הוא אוכל מוצק ממזמן ואוכל מצויין. עצתכן היתה לתת חלב וזה נשמע לי רק לפני שאני מתחילה, בינתיים אני אתחיל בערב לפני השינה, ברצוני לדעת מה זה נחשב ארוחת ערב מלאה,גם מבחינת כמויות. דוגמא למשל אשמח לקבל לארוחת ערב שאדע שהוא אוכל את ארוחת הערב במלואה כך שאפשר לתת לו חלב ולא תמ"ל
    תודה רבה
    פורום מעולה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שנה ו 4 חודשים

הוספת תגובה

• ארוחת ערב

נורית קליפר
    26/01/2010

הי אורלי,
    החשוב הוא להתמקד במגוון של המזונות המוגשים ולאו דווקא הכמות הנאכלת בארוחה אחת. חשוב לכלול את כל אבות המזון בתפריט היומי: חלבונים (בשר/עוף/דגים/ביצים), פחמימות(דגנים.אורז/בורגול/קוסקוס/פסטה), קטניות, מוצרי חלב, פירות וירקות, כך שארוחת ערב יכולה להכיל מספר אבות מזון כגון: חביתה, ירקות, פרוסת לחם עם גבינה/טחינה/אבוקדו או פסטה עם רסק עגבניו, אפונה וגבינה וכו'. ייתכן ויהיו ימים שיאכל כמות גדולה יותר וימים שיאכל פחות. כל עוד הוא אוכל תפריט מזין ומגוון והוא גדל באופן עקבי זה מה שחשוב.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו