מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גןאורלי28/01/2010
היי בני בן שנה וארבעה חודשים, סוף סוף אני מכניסה אותו לגן והוא מתחיל בשבוע הבא. בגן אין בשר, הארוחות מכילות את כל אבות המזון גם בארוחת בוקר וגם בצהריים אבל בלי בשר. ניזונים מדג. אני מאוד התרשמתי מהגן מסיבות אחרות וגם מזה מהיותי שומרת כשרות וזה חשוב לנו מאוד. הבעיה שלי איך והאם חשוב להשלים לו שהוא מגיע מהגן בשעה 16:00 בשר? לתת ארוחה בשרית כל יום בשעה שהוא חוזר מהגן? שבשעה19:30 בערב הוא אוכל דייסה והולך לישון?זה לא כבד מידי? אני מבולבלת וצריכה את עצתכן.. אני לא רוצה שיחסר לו. עד כה אני הקפדתי עלתפריט מאוד מגוון שמכיל הכל והוא אכלן מצויין.... מה עלי לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גן צמחוני
נורית קליפר30/01/2010הי אורלי,
בשר הוא מקור מצוין לברזל אשר נספג בגוף בצורה טובה יותר מברזל אשר מקורו מן הצומח. לכן, הייתי ממליצה כן להגיש בשר/הודו מספר פעמים בשבוע. את יכולה לנסות ולהגיש ארוחת ערב מוקדמת - פסטה בולונז, קציצות וכדו'. כמו כן, לוודא שבשר/הודו יהיו חלק מו התפריט בששי ושבת.
בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)