מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא אוהב לאכול פירות וירקותטלי05/02/2010
שלום
בני בן 8 חודשים עוד מעט ומשום מה הוא לא אוהב לאכול כלום!חוץ מגרבר
האם זה אפשרי לאכול רק גרבר???
כל אוכל שאני מנסה לתת לו הוא ממש עומד להקיא !
ועוד דבר... אני לא נותנת לו לשתות מים
ברגע שאני מביאה לו לשתות מיד הוא פולט את כל האוכל לא משנה באיזה שעה הוא אכל
למרות שהתייעצתי עם רופא ואמר לי אז אל תתני לו
עדיין זה מדאיג אותי אם לתת או לא?
תודה על תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרבר
נורית קליפר07/02/2010הי טלי,
ייתכן ובנך אוהב את המרקם החלק של הגרבר שכל כך הרבה תינוקות אוהבים. כמובן שעדיף לאכול מזון טרי, אך הכי חשוב שהוא יאכל אפילו אם זה גרבר. ניסית לטחון את המזון למרקם חלק? יכול להיות שהוא עוד לא מוכן לאכילת מזונות עם מרקמים מתקדמים יותר, אין עם זה בעיה, תתקדמי בקצב שלו.
לגבי המים, הוא עדיין מקבל רוב הנוזלים מתמ"ל/הנקה. חשוב להגיש מים עם התחלת אכילת מוצקים, אך מכיוון שפולט עם שתיית מים, אולי כדאי שתחכי עם זה עוד קצת, אפילי תוסיפי הנקה/ מ"ל לבקבוק כדי לוודא שמקבל מספיק נוזלים,
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה עושים עם ילד...
שירי כהן21/06/2010מה עושים עם תינוק בן 6 חודשים שלא מוכן לאכול פירות כלל אפילו לא גרבר, ניסינו כבר הכל אפילו אבוקדו ואפילו חלבה ואפילו בסוויטים והוא פשוט לא מוכן כלל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסרבנות פירות
נורית קליפר22/06/2010הי שירי,
אל דאגה, בנך רק מתחיל את עולם המוצקים, מחקרים מראים שלעתים לוקח עד 20 נסיונות עד שתינוק מתרגל למרקם/טעם מסוים. אז פשוט המשיכי לנסות ותגווני בסוגי הפירות, יכולה גם לערבב פרי עם ירק לצורך העניין ולראות איך מגיב
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)