לא אוהב לאכול פירות וירקות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא אוהב לאכול פירות וירקות
    טלי
    05/02/2010

שלום
    בני בן 8 חודשים עוד מעט ומשום מה הוא לא אוהב לאכול כלום!חוץ מגרבר
    האם זה אפשרי לאכול רק גרבר???
    כל אוכל שאני מנסה לתת לו הוא ממש עומד להקיא !

ועוד דבר... אני לא נותנת לו לשתות מים
    ברגע שאני מביאה לו לשתות מיד הוא פולט את כל האוכל לא משנה באיזה שעה הוא אכל
    למרות שהתייעצתי עם רופא ואמר לי אז אל תתני לו
    עדיין זה מדאיג אותי אם לתת או לא?

תודה על תשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גרבר

נורית קליפר
    07/02/2010

הי טלי,
    ייתכן ובנך אוהב את המרקם החלק של הגרבר שכל כך הרבה תינוקות אוהבים. כמובן שעדיף לאכול מזון טרי, אך הכי חשוב שהוא יאכל אפילו אם זה גרבר. ניסית לטחון את המזון למרקם חלק? יכול להיות שהוא עוד לא מוכן לאכילת מזונות עם מרקמים מתקדמים יותר, אין עם זה בעיה, תתקדמי בקצב שלו.
    לגבי המים, הוא עדיין מקבל רוב הנוזלים מתמ"ל/הנקה. חשוב להגיש מים עם התחלת אכילת מוצקים, אך מכיוון שפולט עם שתיית מים, אולי כדאי שתחכי עם זה עוד קצת, אפילי תוסיפי הנקה/ מ"ל לבקבוק כדי לוודא שמקבל מספיק נוזלים,

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומה עושים עם ילד...

שירי כהן
    21/06/2010

מה עושים עם תינוק בן 6 חודשים שלא מוכן לאכול פירות כלל אפילו לא גרבר, ניסינו כבר הכל אפילו אבוקדו ואפילו חלבה ואפילו בסוויטים והוא פשוט לא מוכן כלל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סרבנות פירות

נורית קליפר
    22/06/2010

הי שירי,
    אל דאגה, בנך רק מתחיל את עולם המוצקים, מחקרים מראים שלעתים לוקח עד 20 נסיונות עד שתינוק מתרגל למרקם/טעם מסוים. אז פשוט המשיכי לנסות ותגווני בסוגי הפירות, יכולה גם לערבב פרי עם ירק לצורך העניין ולראות איך מגיב

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו