תינוק שאוכל מעט מאוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוק שאוכל מעט מאוד
    לימור
    16/02/2010

שלום

בני נולד בשבוע 31+6 במשקל 1.200כיום הוא בן שנה וחודשיים כרונולגי שנה מתוקן ושוקל 7.700. מבחינה התפתחותי הכל תקין- הוא כבר הולך ואומר מספר מילים.

אינני יודעת מה לעשות. בחודשים האחרונים הוא ירד בכמות האוכל שלו ואינו מוכן לאכול כלל אוכל "נורמלי". ז"א- כשהוא מתעורר בשעה 6:00 הוא שותה 180 מ"ל חלב עם דייסה, בסביבות 9:00-11:00 הוא אוכל פרות (לצערי זה מרוסק יחד עם עוגיות), לאחר מכן הוא אוכל מעדן בסביבות15:00-18:00 וזהו עד החלב שלפני השינה (180 מ"ל) שאני מוסיפה לו 2 כפות שקדייה ו2 כפות שמן זית בשעה 19:30 . הוא לא מסכים כלל לאכול את המרק שלו ולא שום אוכל שאני מניחה מולו. . דבר זה לא היה בעבר. יש רגרסיה עצומה הוא היה אוכל ירקות בצהריים ובערב מעדן עם בננה ואבוקדו. אני לא יודעת מה גרם לו להתנגד כך לאוכל. אני פשוט לא יודעת מה לעשות, אני מתוסכלת מאוד. ולצערי אני מרגישה שאני משליכה את התסכול שלי עליו .

האם יש לך רעיון/פיתרון/הצעה???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוק שאוכל מעט מאוד

הוספת תגובה

• סרבן אכילה

נורית קליפר
    16/02/2010

הי לימור,
    יש המון דברים שאפשר לעשות, אך דרושים הרבה יותר פרטים בכדי לענות על שאלתך. ממליצה בחום לפנות לדיאטנית קופ"ח שתרכיב תפריט ותוכנית אכילה מתאימה.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו