תפריט אוכל בן 9 חודשים סרבן בקבוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תפריט אוכל בן 9 חודשים סרבן בקבוק
    סופי
    18/02/2010

שלום ,
    בני בן 9 חודשים בעוד שבוע. ותהיתי לגבי תפריט האוכל שלו. הוא מסרב לקבל בקבוק ויונק בלבד, דבר שמדאיג אותי כיוון שאני מרגישה שהחלב הולך ומתמעט אצלי.. בכל פעם שאנחנו מנסים לתת לו פורמולה הוא נראה כאילו הולך להקיא ולא מוכל לקחת יותר משלוק אחד. יצויין שמוכן לשתות מים מבקבוק.
    התפריט שלו כיום הוא כנ"ל:
    7 בבוקר מתעורר- הנקה.
    9 וחצי ארוחת בוקר, פרי (למרות שלאחרונה מסרב לכל סוגי הפירות למעט פרי הדר)
    13:00 ארוחת צהריים - בדרך כלל ירקות עם עוף או ואריאציה אחרת. מעדיף מרוסק גס ולא במרקם דייסתי.
    14:00 - הנקה לפני השינה.
    17:00 ארוחת ערב - אבוקדו או ירק אחר. ניסיתי להכניס דייסה אבל לא כל כך אוהב דייסות.
    19:30 הנקה ושינה.

מה הייתם מציעות לשפר בתפריט היומי של בני? אני מעוניינת לגמול אותו מהנקה והייתי שמחה לשמוע הצעות לגבי מה התחליף לפורמולה כיוון שאינו מוכן לשתות פורמולה וגם אינו מוכן לאכול דייסות. מה כמות הפורמולה שהוא אמור לשתות בגיל הזה?
    יצויין שבני שוקל 8.8 קג והוא כאמור בן 9 חודשים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נראה לי ששכחתן אותי, אשמח לתשובה

סופי
    19/02/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני אשמח לקרוא את התשובה

פאינה
    25/04/2010

גם בני בן 9 חודשים ובמשקל דומה. התפריט ממש דומה וגם אני רוצה להיות בטוחה שהתפריט נכון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו