חוסר תיאבון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר תיאבון
    יעל
    24/02/2010

שלום,

ביתי בת 7 חודשים, משקל לידה 2.5 שוקלת היום 6.4, תמיד לא הראתה התלהבות רבה לאוכל או בכתה בכדי לאכול, היום אוכלת מנה של כ 140 MM חמש - חמש וחצי פעמים ביום. בתקופה האחרונה (כחודש) חוסר התיאבון ממש גבר, היא פשוט סוגרת את הפה ולא מוכנה לאכול... יכולות לעבור גם 5 שעות מארוחה קודמת ועדיין היא לא תהיה מוכנה לאכול, כך שאני פשוט חייבת להתין שתרדם ולהאכיל אותה מתוך שינה. אני משתדלת להמנע לגמרי מלהכריח אותה לאכול בכדי לא ליצור אנטגוניזם לאוכל לגמרי אבל אני לא ממש יודעת מה לעשות. בגיל 4 חודשים היא הייתה באחוזון 20 במשקל והיום ירדה לאחוזון 10 במשקל.. יש הטוענים שחוסר התיאבון קשור לשיניים אבל עד כדי כך? האם תוכלו להמליץ לי מה לעשות ולאיזה מומחה כדאי לפנות לייעוץ?
    התזונה שלה מורכבת מתמ"ל בעיקר ומנה אחת של חלב שאוב ביום, פירות/ ירקות היא מוכנה מקסימום לטעום רבע כפית אבל גם אז סוגרת את הפה...
    תודה רבה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר תיאבון

הוספת תגובה

• יעל

שרית עטיה-שמואלי
    25/02/2010

הי יעל
    את מציינת משקל לידה נמוך ? האם פגה ?
    בכל אופן ממליצה לפנות לדיאטנית מומחית בתזונת ילדים מטעם הקופה . יש גם היום בכל מרכז רפואי מרפאות שגשוג עם צוותים רב מקצועיים שעוזרים ונותנים כלים להורים בדיוק במצבים כמו זה שתארת.

ממליצה בחום לפנות
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו