מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דייסהחסוי24/02/2010
שלום,
בני בן 4.5 חודשים ואני מעוניינת לתת לו דייסה כבקבוק אחרון לפני שינה כדי שזה יחזיק אותו לכל הלילה. לציין כי הינו במשקל תקין (אחוזון 50) ועד ממש לפני מס' ימים ינק פעם ביום ובשאר הארוחות אכל סימילאק. בימים אלו נגמר לי החלב והוא הכל לאכול רק סימילאק 180 מ"ל כל בקבוק.
רציתי לשאות האם זה מומלץ דייסה או שיש לזה חסרונות לתת לו בגיל כזה?
בנוסף, האם ישנה המלצה לדייסה מסויימת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה דייסה
שרית עטיה-שמואלי25/02/2010הי
אין שום בעיה לנסות.
העניין הוא שלא על כל התינוקות זה עובד בעיכוב הארוחה הבאה
תנסי ותבדקי מה קורה אצלכם
אין המלצה לדייסה מסוימת העיקר שתהיה דייסה שמתאימה לתינוקות.
האם התחלתם טעימות מזון נוספות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי שרית לגבי טעימות
חסוי25/02/2010התחלנומ לפני כשבועיים ירקות - הוא טעם גזר, קישוא, בטטה, דלעת ועכשיו אנחנו עם האבוקדו שהוא מאוד אוהב.
אחרי האבוקדו אני אתחיל לערבב לו ירקות ובמקביל אתחיל פירות.
הבנתי שיש סוגי דייסות שכדאי להתחיל אחרי גיל 6 חודשים וכאלה שאפשר לפני. את יודעת על דבר כזה?
בנוסף, הדייסה לא סמיכה מדי כדי לאכול בבקבוק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)