תפריט בעקבות חוסר תיאבון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תפריט בעקבות חוסר תיאבון
    תמר
    24/02/2010

שלום
    בני בן 10 חודשים. מזה כחודשיים הוא מסרב לאכול את החלב שלו בבקבוק. נראה כאילו לא איכפת לו לא לאכול יום שלם.
    אני משתדלת מאוד להאכיל אותו את המנות הבאות:
    1. הוא אוכל פעמיים ביום דייסה (כל מנה מכילה כמות קטנה של 60 cc + שלוש כפיות דייסה)
    2. שני גביעים קטנים של גמדים
    3. מנה של פירות (כ- 100 cc)
    4. מנה של מרק (כ-100cc)
    5. מידי פעם אוכל פתיתים עם חלב, אבל רק טעימות קטנות.

האם כמות זו של אוכל מספיקה עבורו???

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תפריט בעקבות חוסר תיאבון

הוספת תגובה

• תפריט גיל 10 חודשים

נורית קליפר
    24/02/2010

הי ת,
    הנתונים האלה לא מספיקים בכדי לענות על שאלתך, חשוב להוסיף לתפריט מקורות של ברזל - בשר.הודו/עוף. במידה ולא כלולים במרק, כדאי להוסיף.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך תשובה.... תודה

תמר
    25/02/2010

שלום
    במנת פירות אני מוסיפה לו כף טחינה ואת המרק אני טוחנת לו עם חזה עוף/ הודו.
    זה מספיק בשבילו???
    אני פשוט בלחץ כי הוא כבר לא אוכל כפי שאמרתי את החלב שלו מבקבוק כמו פעם ואני לא יודעת אם המנות שציינתי מכילות את כל מה שצריך עבורו.

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תפריט מזין

נורית קליפר
    28/02/2010

הי ת,
    בעקרון, תפריט מזין לתינוק הוא תפריט שכולל את כל אבות המזון המותרים לתינוק. בשר, עוף, דגים, ביצים, פירות, ירקות, מוצרי חלב (אחרי גיל 9 חודשים), דגנים וקטניות. חשוב לחשוף את בנך למזונות אלה בהדרגה ובטקסטורה המתאימה לו. ישנם נתונים נוספים הדרושים כדי לענות על שאלתך, כגון משקלו, קצב גדילה, כמויות הנאכלות בכל ארוחה. מציעה לך לפנות לייעוץ אצל דיאטנית קופ"ח במידה ואת מוטרדת.

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו