מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יותר מידי סוכר?יעל28/02/2010
שלום וברכה,
ביתי בת השמונה חודשים אוכלת כל בוקר
תפוז שלם +תפוח שלם+בננה שלמה ובנוסף תוספות משתנות אגוזים\תמרים\טחינה\קיוי וכדו'..
כל זה מסתכם ל 200-250 CC והיא מסיימת הכל יפה
זה קצת מטריד אותי כי אני יודעת שלמבוגרים זה לא בריא לאכול כל כך הרבה פירות וזה עלול לגרום לסוכרת. זה לא יותר מידי סוכר בשבילה לאכול כל יום?
תודה רבה!
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה
בת-חן כהן28/02/2010הי יעל
ההמלצה לתינוקות היא 2-3 פירות.
אני הייתי מוסיפה לזה טחינה ולא אגוזים כי אגוזים עלןולים לגרום לאלרגיה ואינם מומלצין לתינוקות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוכר
נורית קליפר28/02/2010הי יעל,
בעקרון, יש הבדל בין סוכר טבעי שקיים כבר במזון לבין סוכר שהוסף. בפרי יש סוכר טבעי ויחד עם זאת מקבלים מגוון רחב של ויטמינים ומינרלים וסיבים תזונתיים, לפי דעתי, כרגע לא צריכה להיות בעיה עם כמות פירות זו, אך את יכולה לדאג שהתוספת תהיה טחינה או אגוזים ולא פרי יבש המכיל המון סוכר לכשעצמו. הדגש הוא לא רק על כמות הסוכר הנאכלת ביום אלא בעיקר על כמות הסוכר הנאכלת בארוחה אחת. כך שאת יכולה לנסות ולפזר את מנות הפרי במשך היום.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)