מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בני שנה +3 חודשים, רזים..שירי06/03/2010
בניי נולדו פגים רזים, ועלו יפה במשקל, עדיין באחוזון 5, אבל שומרים עליו באדיקות.
הם אוכלים מוצקים מגיל חצי שנה ובחודשים האחרונים כמעט רק מוצקים (מכל אבות המזון).
לאחרונה ויתרו כמעט לחלוטין על מטרנה, ואפילו בימים בהם הם כמעט לא אוכלים (שיניים/צינון וכו'...) הם פשוט לא רוצים בקבוק.
אני חוששת שהם לא אוכלים מספיק והבנתי שמטרנה משלימה למי שבאמת לא אוכל מספיק טוב את שאר הדברים.
כזה חשוב באמת להמשיך עם המטרנה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד משהו...
שירי06/03/2010לאחרונה הם אוכלים ממש ממש מעט, ומקריאה של הודעות כאן נראה לי שיש חוסרים שהם צריכים להשלים.
אני לא סומכת על המטפלות בגן שאומרות לי "הם אכלו יפה", כי גם איתי הם לא אוכלים "יפה".
בוקר: עושים טובה שאוכלים 60CC מטרנה עם דייסה (אני מכינה יותר והם פשוט לא רוצים - שניהם).
פרוסה עם סילאן + שקדיה לפני היציאה לגן.
בגן אמורה להיות ארוחת בוקר עשירה, אח"כ פרי ובצהריים ארוחה בשרית עם פחמימה וירק.
לפני השינה המטפלות טוענות שהם שותים 180CC מטרנה ודייסה. אני לא מאמינה...
כשהם חוזרים הביתה הם בדר"כ רעבים ואוכלים מרק, קציצות, לחם עם חומוס וירקות. ובערב חביתה (כמעט לא מסרבים לחביתה) ועגניה ושמנת חמוצה. לפעמים טונה, אבודקו...
לפני השינה אולי 100CC מטרנה ודייסה.
וכל זה בימים טובים. הם ממש יכולים לוותר על ארוחות או רק לנשנש.
מה לשנות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירי
שרית עטיה-שמואלי14/03/2010הי שירי
לא נראה לי שצריך לשנות.
כן צריך לעקוב. לא ציינת משקל .
ממליצה לך לפנות לדיאטנית דרך קופת החולים לשם מעקב והדרכה.
היא תוכל גם לבנות איתך תפריט שמתאים להם.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)