החזקת תינוקת בזמן האוכל+כמויות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום
 
  • החזקת תינוקת בזמן האוכל+כמויות
    נטי
    07/03/2010

    שלום,
    בתי בת 6וחצי חודשים ואוכלת 5 ארוחות ביום של סימילאק (כמות 180 שגם אותה בד"כ לא מסיימת) ועדיין בשלב הטעימות. לפני שבוע וחצי נכנסה למשפחתון ומאז פולטת די הרבה לאחר האוכל וגם הרבה לאחר הארוחה (גם בסופ"ש שלא הולכת למשפחתון). המטפלות טוענות שבמשפחתון היא מסיימת כמות של 210 מה שנראה לי די מוזר כי בבית היא לא תמיד מסיימת את ה180.חשבתי שזה כנראה בגלל שהיא מוציאה יותר אנרגיה במשפחתון.
    היום משיחה עם המטפלות עלה כי הן אינן מחזיקות את ילדתי תוך כדי האכלה אלא מניחות אותה על כרית מוגבהת ושמות לה את הבקבוק בצורה שהיא מחזיקה את הבקבוק לבד.מאז שחזרתי הבייתה אני לא מפסיקה לחשוב על זה .הדבר מאוד חורה לי-האם זוהי הסיבה שהיא כנראה פולטת הרבה?האם היא בתנוחה שכנראה האוכל לא מתעכל כמו שצריך??? ואיך זה יכול להיות שבמשפחתון היא אוכלת כמות של 210 כשבבית היא בד"כ לא מסיימת בד"כ את הכמות של ה180??
    תודה רבה

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • החזקה בזמן אוכל

    בת-חן כהן
    10/03/2010

    שלום נטי
    התנוחה האופטימלית להאכלה היא אכן ב-45 מעלות בערך ואחרי האוכל צריך להחזיק את התינוק במאונך וכמות הפליטות אמורה להצטמצם כך.
    אבל- ידוע כי תינוקות שותים את החלב גם בשכיבה במיטה לפני השינה או במהלך הלילה ולא פולטים. כמו כן את מספרת שגם בבית היא פולטת כאשת את כן מחזיקה אותה.
    אני לא חושבת שהסיבה היא התנוחה אלא אולי הכמות גדולה מידי... אולי היא צריכה לעשות גרפס באמצע הארוחה כי ידוע שפליטות נגרמות גם מאויר (גרפס) שתקוע בקיבה ודוחף את החלב למעלה.

    אם לא נפסקות הפליטות תוכלי לפנות לרופא אבל א ני הייתי מתחילה בלהוריד את כמויות האוכל ל-150 ולנסות לעשות הפסקה באמצע לגרפס
    בהצלחה

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו