מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החזקת תינוקת בזמן האוכל+כמויותנטי07/03/2010
שלום,
בתי בת 6וחצי חודשים ואוכלת 5 ארוחות ביום של סימילאק (כמות 180 שגם אותה בד"כ לא מסיימת) ועדיין בשלב הטעימות. לפני שבוע וחצי נכנסה למשפחתון ומאז פולטת די הרבה לאחר האוכל וגם הרבה לאחר הארוחה (גם בסופ"ש שלא הולכת למשפחתון). המטפלות טוענות שבמשפחתון היא מסיימת כמות של 210 מה שנראה לי די מוזר כי בבית היא לא תמיד מסיימת את ה180.חשבתי שזה כנראה בגלל שהיא מוציאה יותר אנרגיה במשפחתון.
היום משיחה עם המטפלות עלה כי הן אינן מחזיקות את ילדתי תוך כדי האכלה אלא מניחות אותה על כרית מוגבהת ושמות לה את הבקבוק בצורה שהיא מחזיקה את הבקבוק לבד.מאז שחזרתי הבייתה אני לא מפסיקה לחשוב על זה .הדבר מאוד חורה לי-האם זוהי הסיבה שהיא כנראה פולטת הרבה?האם היא בתנוחה שכנראה האוכל לא מתעכל כמו שצריך??? ואיך זה יכול להיות שבמשפחתון היא אוכלת כמות של 210 כשבבית היא בד"כ לא מסיימת בד"כ את הכמות של ה180??
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזקה בזמן אוכל
בת-חן כהן10/03/2010שלום נטי
התנוחה האופטימלית להאכלה היא אכן ב-45 מעלות בערך ואחרי האוכל צריך להחזיק את התינוק במאונך וכמות הפליטות אמורה להצטמצם כך.
אבל- ידוע כי תינוקות שותים את החלב גם בשכיבה במיטה לפני השינה או במהלך הלילה ולא פולטים. כמו כן את מספרת שגם בבית היא פולטת כאשת את כן מחזיקה אותה.
אני לא חושבת שהסיבה היא התנוחה אלא אולי הכמות גדולה מידי... אולי היא צריכה לעשות גרפס באמצע הארוחה כי ידוע שפליטות נגרמות גם מאויר (גרפס) שתקוע בקיבה ודוחף את החלב למעלה.
אם לא נפסקות הפליטות תוכלי לפנות לרופא אבל א ני הייתי מתחילה בלהוריד את כמויות האוכל ל-150 ולנסות לעשות הפסקה באמצע לגרפס
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)