מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם אני עושה נכון? בבקשה עזרהמלי09/03/2010
שלום,
בתי בת 7.5 חודשים, אחוזון 95 במשקל ובגובה.
אני מניקה אותה הנקה מלאה ועל פי דרישה, אין הגבלה של זמן, מרווח שעות, מתי שרוצה, ייתכן כל שעה או שעתיים.
מבחינת מוצקים אני נותנת לה מנת פירות בבוקר - לפעמים פרי אחד לפעמים שניים ביחד.
אחרי צהרים אני נותנת לה מנת ירקות- שניים, שלוש ירקות, תלוי.
אני מאכילה אותה בכפית, היא אוכלת בין 5- 10 כפיות בכל ארוחה (פירות וירקות) אולי לפעמים יותר.
מים היא שותה אחרי ארוחת ירקות.
1. האם אני עושה נכון? האם הכמויות בסדר או שזה מעט מדי?
2. אני רוצה להוסיף לה היום עוף- האם אני צריכה לתת עוף כל יום?
3. קניתי אתמול דייסת קוואקר, האם אני יכולה לתת לה ארוחה מזה? זה במקום ארוחה או בנוסף?
4. אני מרסקת לה את כל האוכל- איך מעבים ומתי?
תודה רבה רבה,
מלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתשובה, דילגתם עליי
מלי09/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לבת חן - כמויות
נעמה10/03/2010הי בת חן,
את מתכוונת ל 2-3 פירות שלמים? או רק לערבוב שלהם? אין סיכוי שבתי תאכל כל כך הרבה בארוחה, אז רק רציתי להיות בטוחה
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן כן
בת-חן כהן17/03/2010הכווני ל-2-3 פירות שלמים כתחליף לארוחת הנקה
אם היא לא מגיעה לכמות הזו תמשיכי לתת לה חלב בסוף הארוחה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובה, דילגתם עליי
מלי09/03/2010תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה תמיד מדלגים עליי
מלי10/03/2010אשמח לתשובה, תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזונה 7.5חודשים
נורית קליפר12/03/2010הי מלי,
אני מתנצלת שדלגו עלייך!
1. כמויות נראות בסדר, אך כן כדאי להסדיר את עניין ההנקות, כלומר לא לתת על פי דרישה
2. מומלץ לתת מנה בשרית כל יום, כדאי לתת ממקורות שעשירים בברזל - בבשר בקר והודו נקבה יש יותר ברזל מעוף.
3. יכול להיות חלק מארוחת בוקר או ארוחת ביניים
4. מרסקים למרקם פחות דליל, עם הזמן אפשר לרסק עם מזלג לקראת גיל 9 חודשים להגיש חתיכות רכות וקטנות של ירקות מבושלים
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)