מסרב לאכול מוצקים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מסרב לאכול מוצקים
    אנה
    05/04/2010

שלום רב,
    בני כבן תשעה וחצי חודשים מסרב בתוקף לאכול מוצקים.
    חשוב לציין כי בני אכל מוצקים מאוד יפה ולפני כחודש חלה ירידה בתיאבון ומאז המצב רק מחמיר.

בחודש האחרון עלה רק כ200 גרם כאשר ניזון בעיקר ממטרנה.

מה עלי לעשות? להמשיך להתעקש? כיצד לעשות זאת? לעשות הפסקה ?

תודה מראש,
    אנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מסרב לאכול מוצקים

הוספת תגובה

• תגובה

אנה
    11/04/2010

היי, הפיצי שלי בן 8 חודשים וגם אצלו זה התחיל לאחרונה- נראה לי שאולי התאבון יורד קצת בגלל השיניים... בכל אופן, אני מאכילה אותו תוך כדי שאני מסיחה את דעתו- שרה לו שירים כשהידיים שלי למעלה כך שהוא מסתכל עליהן ולי יותר קל להכניס את הכפית כשהוא מחייך בפה פתוח או כשהוא פותח פה תוך כדי שדעתו מוסחת. וכמוצא אחרון- מול הטלויזיה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סרבן מוצקים

נורית קליפר
    12/04/2010

הי אנה,
    יש סיבות שונות לירידה בתאבון: האטה נורמלית בגדילה, פעילות מופחתת, צמיחת שיניים. המשיכי להציע ארוחות בזמנים קבועים. הסבירות שיחזור לאכול בקרוב ואף ישלים את החסר. במידה והמצב לא משתנה בקרוב מומלץ להתייעץ עם רופא ילדים.

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו