האכלה בלילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האכלה בלילה
    מיטל
    15/04/2010

שלום לכן, בני בן שנה וארבעה חודשים. הוא אוכל יחסית יפה במהלך היום בגן וגם בבית. כל האוכל הביתי שיש, אורז, פסטות, בשר עוף, פירות ירקות וכו'. כל ערב הולך לישון עם בקבוק סימילאק של בין 180 ל-240 cc. (בדר"כ לא מסיים אותו עד הסוף כך שאין צורך בלהגדיל את המנה).
    את הבקבוק לפני השינה אני בדרך כלל נותנת לו עם כפית וקצת של דייסת אורז/שיבולת שועל או סולת כדי להסמיך טיפה את המזון. אך כל לילה הוא מתעורר לבקבוק, בדרך כלל אחרי 3 או 4 שעות לאחר שנרדם. אני לא נכנעת לו מהר מידי, אני מנסה הכל לפני האוכל. מנסה מים, תנוחות שכיבה שונות, מעבירה אותו אליי למיטה אך הוא לא נרגע עד שמקבל אוכל. כל זאת למרות שהוא אוכל ארוחת ערב יחסית בסדר ואמור להשביע אותו בנוסף לבקבוק לפני השינה.
    ניסיתי כל דבר אפשרי, שמעתי מהמון אנשים ש"משחקים" עם כמויות הסימילאק והמים אך גם זה לא עזר. הילד רוצה אוכל בלילה לא משנה מה. כמובן שבכל בוקר כשמתעורר הוא אוכל מנה של 180 לפני שהולך לגן.
    מה עוד ניתן לעשות על מנת שאוכל לגמול אותו בלילה?? או שפשוט להמשיך עם זה עד שבבוא היום לא ידרוש יותר.
    מאוד מודה לכן על עזרתכן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האכלה בלילה

הוספת תגובה

• שינה

בת-חן כהן
    15/04/2010

הי מיטל
    לאחר שרשמת כאן על כל ניסיונותייך יש לי משהו אחד לומר לך
    בסוף זה קורה לכולם- ישנים לילה רצוף. תמשיכי לתת לו אוכל כדי שלא יהיה בחשש לקראת הלילה ובסוף זה יסתדר

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו