בן 8 חודשים אוכל מוצק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן 8 חודשים אוכל מוצק
    שלי
    24/04/2010

שלום,
    בני בן 8 חודשים אוכל בבוקר פירות ובצהריים מרק עד לא מזמן אך לאחרונה לא מוכן בשום פנים ואופן לאכול, מסובב את הפנים לצדדים, סוגר את הפה ומתעצבן ואז אני כבר מפסיקה כי אני לא רוצה שיאכל לא מרצונו. ניסיתי לגוון לו, להוסיף לפירות בסקוויט של מטרנה (עבד ליום יומיים וזהו), מדוע הוא כבר לא רוצה לאכול?? האם ניתן להוסיף למרק קצת תבלינים? מה אפשר לעשות עם הפירות (אני מוסיפה לו גם מלון, תמרים, בננה - האם זה לא יותר מידי סוכר?)

שאלה נוספת - אני עדיין מרסקת לו בבלנדר למרקם של דייסה, האם אפשר לתת לו להתמודד עם חתיכות גדולות יותר? אני מפחדת שייחנק, (אפילו את הביסקוויט של מטרנה או בננה אני לא נותנת לו לאכול לבד..)

תודה מראש,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן 8 חודשים אוכל מוצק

הוספת תגובה

• סרבן אוכל

נורית קליפר
    25/04/2010

הי שרית,
    שינויים בצריכת כמויות המזון יכולים לנבוע מסיבות שונות הכוללות האטה נורמלית של הגדילה, פעילות מופחתת, צמיחת שיניים ועוד. ראשית, הקפידי על מרווח נכון בשבילו בין הארוחות כדי לוודא שבאמת מגיע לארוחה רעב. הסבירות היא שיחזור לאכול רגיל תוך מספר ימים. הפחתה בכמויות המזון למשך מספר ימים, נחשבת להתנהגות נורמלית אך אם ממשיך מעבר למספר ימים כדאי להתיעץ עם רופא ילדים.

לגבי המרקם, את יכולה להעלות את המרקם בדרגה אחת, לטחון באופן גס יותר ולראות כיצד מתמודד

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו