מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עצירות!!!שרון23/05/2010
הקטנה שלי בת ארבעה חודשים ושלושה שבועות. יונקת כל היום והלילה, ומקבלת מטרנה פעם ביום (לפני השינה). התחלנו טעימות בגיל ארבעה חודשים.
הבעייה היא שכבר חמישה שבועות (מגיל 3 חודשים וחצי) היא סובלת מעצירות, שמתבטאת ביציאות גושיות ומשחתיות אחת לארבעה ימים. כשהיא עושה קקי היא מתאמצת מאוד וגם כשהיא מסיימת היא ממשיכה להתאמץ כדי לעשות פיפי - למרות שלא נראה שקשה לה לעשות פיפי, נראה לי שזה נובע מהמאמץ לעשות קקי...
הרופא המליץ לתת חצי כוס רסק עגבניות פעם ביום, ואני שמה בה גם כפית שמן זית, אבל לצערי, אין שיפור - אולי אפילו הדרדרות (נדמה לי שבכל פעם הקקי שלה נהייה קשה יותר ולה עצמה קשה יותר לעשות). קראתי באינטרנט שהגרעינים של העגניות גורמים גם כן לעצירות - האם זה נכון? כי אני נותנת לה עגבניות שרי והיא אוכלת עם הגרעינים...
אודה לעצתכן!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצירות
נורית קליפר23/05/2010הי שרון,
בכדי להקל על העצירות, את יכולה להציע לה מעט מים, מכיוון שהתחלתם טעימות אפשר גם להוסיף מעט מים לתפריט. בנוסף, את יכולה להשרות שזיפים מיובשים במים רותחים ולהציע לה עד כ 30 מ"ל מהמים הפושרים האלו. אם את מרגישה שהעגבנייה רק מחמירה את המצב את יכולה להפסיק, בעקרון יש לא אפקט משלשל.......
במידה ואין שיפור ביציאות, כדאי להתייעץ שוב עם רופא ילדים
שיהיה בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)