מים מים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מים מים
    דנה
    23/05/2010

שלוםםםם
    איך גורמים לילד בן שנה וחצי לשתות מיים?????... לא יודעת כבר מה לעשות בימים חמים כאלה שהוא לא שותה, אשמח לרעיונות מהורים עם ניסיון דומה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מים מים

הוספת תגובה

• מים

נורית קליפר
    23/05/2010

הי דנה,
    איך את מגישה את המים? בבקבוק או כוס? נסי אולי לקנות כוס מים אטרקטיבית ולהסביר לו שזה כוס של גדולים......הציעי לו מים כל הזמן, לאט לאט זה מסתדר מעצמו.....

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה....

דנה
    24/05/2010

תודה על תגובתך
    קניתי כוס של טומי טיפי, אבל הוא לועס את הפיטמה, הוא לא מצליח לשתות
    כרגע אני נותנת לו בבקבוק של מאמם, הוא שותה ממש לגימה ועוזב את זה
    אשמח אם תמליצי לי על כוס מיוחדת או בקבוק מסוים שיכוללגרות אותו לשתות יותר...
    אני אעשה הכל שרק יתחיל לשתות.
    ד.א- יש לי אחיינים שגדולים ממנו בחצי שנה, ואוהבים מאוד לשתות מים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כוסות מים

נורית קליפר
    25/05/2010

הי דנה,
    לא אוכל להמליץ על כוס ספציפית כי כל תינוק "מתחבר" לסוג שונה..........עצתי הטובה ביותר, היא להמשיך להציע כל הזמן, לשנות סוגים של כוסות אם יש צורך, ואפילו שזה נראה כאילו זה לא יקרה......הוא יתחיל לשתות מים:)

סבלנות וזה יקרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו