הפסקת הנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת הנקה
    לונה
    02/06/2010

שלום לכן...
    בני המתוק בן 10 חודשים. יונק בוקר, צהריים וערב ואוכל 4 ארוחות מוצקים בריאות ומלאות, בדרך כלל. אני מרגישה שכבר אין לי הרבה חלב ובייחוד בערב אחרי ארוחת ערב של לחם גבינה ולביבות הוא לא יונק יותר מ2 דקות לפני השינה.
    שאלתי היא האם זה מספיק או שכדאי לתת לו תמ"ל?
    עד איזה גיל מומלץ להמשיך עם הנקה כזו דלילה? האם בגיל שנה אחליט להפסיק הנקה אני חייבת לתת לו תמ"ל? בניסיונות שעשיתי לתת בקבוק ממש סירב....

תודה רבה על פורום מדהים שכזה....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקת הנקה

הוספת תגובה

• תמ"ל

נורית קליפר
    03/06/2010

הי לונה,
    אחרי גיל שנה, כל עוד אוכל באופן מגוון ומזין אין צורך בתמ"ל, את יכולה להגיש חלב פרה/עזים/כבשים במקום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמ"ל

לונה
    04/06/2010

הי ,תודה על התגובה אבל אני קצת מבולבלת, בהודעה של אמא לבת שנה ו4 חודשים אמרו שחשוב לתת תמ"ל עד גיל שנתיים לפחות...

אז מה נכון יותר?

האם זה בכלל אפשר לתת לילד בן שנה לעבור לתמ"ל לאחר הנקה? לא ניראה לי שהוא ירצה...

תודה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו