שאלה עבור נורית.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה עבור נורית.
    קרן
    20/06/2010

היי נורית,
    עדיין מבולבלת מתשובתך. אזכיר לך:
    רשמתי לך שיש לי תינוק בן 10 חודשים.
    סדר היום שלו: כשמתעורר סימילאק, ב-10:00 פירות, ב-13:00 ארוחת צהריים, 16:00 מעדן , 18:00 א.ערב וב-20.00 סימליאק לפני השינה.

שאלתי אותך האם לדעתך זה בסדר לתת ב-16.00 מעדן, ב-18.00 ארוחת ערב, וב-20.00 תמ"ל.
    רשמת לי שאני צריכה לבדוק האם התינוק רעב בטווחי זמן קצרים אלה.
    בנוסף רשמת לי שאין בעיה לתת בקבוק תמ"ל סמוך לארוחת ערב, כלומר אחריה.

אז לא הבנתי כמה דברים:
    על איזה טווח דיברת שהוא קצר? בין המעדן לארוחת ערב?
    ואם זו הייתה כוונתך, אז מדוע זה טווח קצר? הרי זה הטווח שהרוב נותנים...בן המעדן לארוחת ערב. כי הרי הוא הולך לישון ב-20.00

וגם המעדן לא כזה משביע...אז למה בעצם הטווח קצר לדעתך??

אני מצטערת שאני כה מבולבלת...אבל חשובה לי דעתך.

תודה, קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה עבור נורית.

הוספת תגובה

• לא תגובה מקצועית

קרן
    20/06/2010

הוא אוכל? כשאת נותנת לו את האוכל בהפרש הזה הוא משחק עם הבקבוק וסוגר את הפה או אוכל?
    לא משנה איזה טווח שעות אדם שלא מכיר את הילד שלך יגיד לך.... תקשיבי לילד. וסליחה אם זה נשמע ללא כבוד לאנשי המקצוע..זו לא הכוונה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקרן היקרה

נורית קליפר
    21/06/2010

נראה לי שאת מתעכבת על המילה קצר........אז בואי נמחק את זה........כוונתי הייתה - תהיי ערה לאיתותי הרעב של ילדך, מנסיוני, וילדים שאני רואה בקליניקה, ישנם ילדים שאוכלים כל שעה אם תינתן להם ההזדמנות וישנם ילדים שנעשים רעבים במרווח של 4 שעות או יותר, וגם זה יכול להשתנות, כי ילדים ומבוגרים לצורך העניין אינם רובוטים. כל שאת צריכה לעשות זה לשים לב אם בנך אוכל בתאבון את האוכל שאת מגישה לו, אם לא, אז משחקים עם השעות כדי לעזור לו להיות רעב יותר בזמן הארוחה. הסירי דאגה מליבך והתרכזי במגוון המזונות הבריאים והמזינים שאת מגישה.

שיהיה בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נורית מתוקה, המון המון תודה

קרן
    21/06/2010

מצטערת על כל השאלות, תביני זה ילד שלישי, ואני ככה מסתבכת...מוזר!
    תודה על הסבלנות שלך, את מקסימה.
    קרן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נורית עוד דבר:

קרן
    21/06/2010

כשאמרת לי לבדוק אם הוא רעב בטווחי זמן אלה....התכוונת לטווח שבין המעדן לארוחת ערב נכון?
    לא לטווח בין הארוחת ערב לבקבוק של אח"כ נכון? כי רשמת שאין בעיה לתת את התמ"ל סמוך לארוחת ערב. אודה לך אם תבהירי לי את כוונתך. תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נכון מאוד:)

נורית קליפר
    22/06/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו