מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שרית כנראה שדילגת עלייאמא של ליאן23/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
חוה
שרית עטיה-שמואלי05/07/2010תוכלי לכתוב את שאלתך שוב בבקשה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שרית...
חוה06/07/2010היי שרית , אני חייבת לציין שאני לוקחת המון טיפים מהפורום וממליצה עליו בחום .
הבת שלי בת 7 חודשים בגובה אחוזון 95 ובמשקל אחוזון 5 .
אני מוסיפה לה קצת דייסה לכל ארוחה האם זה בסדר ? (אוכלת 3או 4 פעמים מטרנה 180CC)
פירות היא לא מוכנה לאכול פירות טריים רק גרבר . האם זה בסדר שהיא לא אוכלת פירות רגילים ?
מה אפשר לתת לה לאכול על מנת להגדיל את הקלוריות ?
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמנם לא שרית אבל אולי אוכל לסייע...
רות07/07/2010את יכולה בהחלט להוסיף מעט דייסה לבקבוקים. את יכולה להוסיף כפית שקדיה לפירות + שתי אצבעות מטרנה (הגרבר הוא בסדר גמור, תוסיפי את זה לגרבר). את יכולה להציע אבוקדו עם בננה- שילוב מנצח! את יכולה להציע פסטה נקודות עם שמן זית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי רוית
חוה07/07/2010היי רוית תודה על המענה ...
את יודעת להגיד לי מאיפה אני קונה את השקדיה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי, מה זה פסטה נקודות..?
אורית07/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפסטה נקודות...
דניאלה13/07/2010פסטה של מטרנה לגיל 6 חודשים, את יכולה למצוא את זה בופר פארם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה לתשובה ...
אמא של ליאן13/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי חווה שקדיה קונים בחנות טבע
נועה13/07/2010אני הוספתי את זה באופן קבוע לאוכל המרוסק זה מאוד מאוד בריא ועשיר בברזל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)