מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך מגיעים לרמה של מחיות כשל גרבר?אורית28/06/2010
ניסיתי אתמול להכין בננה אגס ותפוח.. לא יצא לי משהו :(
האם צריך לבשל אות הפירות קודם? הייתי בטוחה שמספיק בבלנדר עם טיפת מים.
האם מקלפים את הפירות קודם או שאפשר עם קליפה שאמורה להיות מאוד בריאה
בסוף יצא לי סוג של שייק מיימי (כי הוספתי קצת מים..) לא מוצלח במיוחד :)
והתינוקי בקושי אכל.. כמה זה מנה מבחינתי ? (2-3 פירות שלמים..??? זה המון, לא?)
תודה מראש
אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכנת מחית פירות
ori28/06/2010כדי שהמחית תצא כמו מחית של גרבר, יש לאדות את הפירות בין 10-15 דקות
ולטחון בבלנדר. כמובן שיש לקלף את הפירות לפני האידוי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאידוי- סליחה על הבורות
אורית28/06/2010יש לקנות סיר מיוחד לאידוי?
או אפשר פשוט קצת מים בסיר עם מכסה?
אפשר במיקרו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה לאידוי
שרה28/06/2010הי ,
התחלתי לאדות לפני שבוע, אני מאדה בסיר רגיל ביתי שמה מעט מים בסיר ומסננת ניורוסטה שנפתחת כמו פרח האידוי באמת לוקח 10-15 דקות ויוצא מעולה.
הבנתי מפורומוים באינטרנט שאת יכולה לקנות מסננת כזאת בהום סנטר ב-30 ש"ח , יש כאלו שמאדות בסיר של קוסקוס , או מסננת ניורוסטה של פסטה מעל סיר עם מים כמובן...
בהצלחה.
ד.א. ניסיתי אפילו להקפיא מנה אחת והשתמשתי כעבור יומיים - הטעם נשמר בצורה מעולה בעת הצורך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה !!!
אורית28/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורית
שרית עטיה-שמואלי29/06/2010הי אורית
אכן קבלת המלצות מעולות מהגולשות
אידוי במסננת הוא המומלץ ביותר . ניתן לקנות מסננת כזו בכל חנות כלי מטבח ,אני את שלי קניתי בשוק הכרמל לא מזמן
בשלב ראשוני רצוי לקלף
בתאבון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)