כל כמה שעות להניק??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כל כמה שעות להניק??
    חנה
    04/07/2010

שלום!
    מקובלת עלי הגישה של הנקה כל פעם שהתינוק רוצה אבל לאחרונה החלה בתי המקסימה, בת חודשיים וחצי, לאכול 5-6 הנקות ביום. כל 3-4 שעות בערך...
    6 היא כבר עושה מזה שבועיים אבל עכשיו היא התחילה לרדת ל-5 וזה נראה לי מעט מדי...
    היא ישנה לילה שלם כבר מגיל 3 שבועות וכרגע אני מעירה אותה ב11.30 בלילה כדי לתת לה ארוחה אחרונה ושישית.
    האם זה תקין?
    היא לא צריכה לאכול יותר??
    לציין שהיא עושה קקי ופיפי כמו שצריך ועולה יפה במשקל.
    יש אולי איזושהי טבלה שאפשר לראות בה כמה תינוק צריך לאכול? או איזה קישור למאמר בנושא.. חיפשתי די הרבה ולא ממש מצאתי.
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כל כמה שעות להניק??

הוספת תגובה

• אני לא מוסמכת אבל..

נועה
    04/07/2010

לפי מה שנאמר לי, ניתן לשאוב ולראות כמה יוצא לך בכל פעם
    ותדעי פחות או יותר בהנקה אחת מה התנובה ותוכלי לחשב את הכמות היומית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מדוייק...

חנה
    04/07/2010

הנקה מאוד שונה משאיבה...
    יש הבדל בהפרשת הורמונים וכו' לכן הכמויות שיוצאות בהנקה ובשאיבה שונות... אני לא מדברת על כמויות אלא על מס' ארוחות ביום, ידוע גם שחלב אם מתעכל תוך שעתיים-שלוש, בגלל זה הכמות חשובה אבל לא כמו זמני הארוחות...
    לכן שאלתי אם יש איזשהו מאמר בנושא שיעזור לי...
    כרגע אני מתלבטת אם להעיק אותה בלילה לארוחה השישית.. נראה לי יותר מדי זמן לא לאכול, מתשע בערב עד שש-שבע בבוקר...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו