מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בת שבעה חודשים שהפסיקה לאכול ירקותיעל בר07/07/2010
שלום. ביתי בת שבעה חודשים. לפני כחודש התחילה לאכול מוצקים וכבר שבועיים עברנו לתפריט שבו אוכלת פירות בבוקר וירקות בצהריים. חוץ מזה יונקת או אוכלת שאוב בבקבוק בזמן שאני בעבודה. מההתחלה אכלה טוב בכפית והיתה מוכנה לאכול את רוב מה שנתנו. את הפירות אוכלת מצויין (כחמש - שש כפות בארוחה). את הירקות והעוף אכלה בהתחלה בסדר (בערך ארבע כפות) אבל בשבוע האחרון היא מסרבת לאכול בעוד שאת הפירות היא ממשיכה לאכול בתיאבון. ניסינו הרבה מאוד דברים ושילובים שונים כולל לתת לה חתיכות קטנטנות של קציצה אבל היא פשוט סוגרת את הפה. האם יכול להיות שהתרגלה למתוק של הפירות ולכן לא מוכנה לאכול את הירקות? האם מוכרת תופעה שתינוק שכבר אכל משהו מפסיק לאכול אותו? בנוסף נראה לי שהשיניים מאוד מציקות לה (עוד לא יצאו לה שיניים), אבל לפי ההיגיון שלי היא היתה גם אמורה להפסיק לאכול פירות אם היה מדובר בשיניים, לא?
תודה רבה מראש,
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרבנית ירקות
נורית קליפר08/07/2010הי יעל,
קשה לדעת מדוע סרבנות הירקות החלה, אך בדר"כ זה חולף כלעומת שבא. המשיכו להציע לה את מנת הירקות ואפילו תנסו לערבב פרי עם ירק, אולי זה יחזיר את החשק (קשוא + תפוח, גזר + אגס, וכד). זוהי תופעה מאד מוכרת שתינוק שאכל משהו בעבר פתאום מפסיק לאכול אותו, אל ייאוש, חשוב שתתמידי ותגישי לה את הירקות. היא תחזור לאכול אותם
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לקבל את התפריטים...
דניאלה08/07/2010איך את מכינה את האורז או השעועית... ממולאים??
הייתי מאוד רוצה להכין גם לבת שלי שבאותו גיל.
אודה לך מאוד!!!!!! :))))))))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)