מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אובדת עצות :( צריכה עזרה בתפריטאורית01/08/2010
צהריים טובים
בתי בת 9 חודשים שוקלת 7350 , נולדה במשקל 3500 .
התפריט שלה כיום : 7:30 מטרנה+דייסה בערך 160-240 .
11:30 - מנת פירות .
;15:30 - ניסיון לתת מרק שלא מצליח בדר"כ ולבסוף אני נותנת מטרנה, אוכלת120-140 .
17:30-18:00 מעדן - רק התחלתי לנסות יוגורטים עם פרי BIO .לפעמים מנסה לתת ביצה במקום לצערי לא מסיימת אוכלת משהו כמו חצי מהצהוב. האם אפשר לתת לה גם את הלבן?.
מההתחלה לא אכלה טוב לגילה .
20:00 מטרנה+דייסה בין 180-240 .
אני חוששת שיחסרו לה חלבונים וויטמינים נוספים כתוצאה מכך.
האם אפשר לוותר על הירקות ולבשל כל יום תבשיל אחר כגון : קציצות עם פירה...
האם תוכלי לתת לי אפשרויות כי אני לא יודעת מה אפשר לתת שיהיה מזין ויחליף את המרק.
תודה וסליחה על אורך התיאור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני אשמח לקבל תשובה ממש מוטרדת,תודה
אורית02/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה בתפריט
בת-חן כהן04/08/2010הי
קודם כל אני חייבת לציין שאת בסדר גמור
תמיד תזכרי שאת אחראית על איכות האוכל שהיא מקבלת
והיא אחראית על כמות האוכל שהיא אוכלת
התפריט נראה מצויין
את יכולה להעשיר אותו בקלוריות ע"י הוספה של:
טחינה, שמן זית ואבוקדו בכל מקום שרק אפשר לדחוף אותם
אני הייתי מנסה גם דייסה של מטרנה בטעמים שונים מה שהיא תאהב כי זה ממלא מאוד ומשמין
אולי צריך קצת לצמצם את המטרנה ואז היא תדע שהיא חייבת לאכול
את בהחלט יכולה לתת לה גם חלבון ביצה
והיא בהחלט יכולה להתחיל לאכול מאכלים נוספים מלבד מרק
כגון:
פלפל ממולא באורז ובשר
אורז ועדשים/אפונה ועוף
קציצות ואורז
פירה ובשר
קוסקוס ירקות ועוף
בעצם כל דבר שאתם אוכלים כל עוד הוא לא חריף את יכולה למעוך לה והיא תאכל בשמחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
אורית04/08/2010היי בת חן ,
קודם כל תודה על החיזוק והתשובה המפורטת.
לגבי הדייסה את מתכוונת לדייסות שהם ארוחה בפני עצמה הסמיכות שאוכלים בכפית לא הדייסות שהן כתוספת למטרנה?
התחלתי בימים האחרונים לתת לה אורז קציצות ופירה ושניצל . אכן יש יותר עניין באוכל אבל לצערי היא מתמלא מאוד מהר ממש אוכלת מעט. האם כדאי להשלים לה מטרנה אחרי הארוחה אם היא לא אוכלת טוב? אני מפחדת שמהשינוי באוכל היא תרד במשקל מאחר והיא לא אוכלת טוב את ארוחת הצהריים.
האם יש לי מה לדאוג מהמשקל? 7350 בת 9 חודשים גובה 70 ס"מ . נולדה 3500
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
בת-חן כהן05/08/2010הי אורית
לגבי המשקל זה תלוי באיזה אחוזון היא היתה מהלידה- אם היא היתה על אותו אחוזון כל הזמן זה בסדר אם היא ירדה באופן דרסטי 2 עקומות צריך לטפל.
הדייסות הן אותן דייסות שמוסיפים לחב תקראי את ההוראות יש הוראות הכנה אחרות לקבלת המרקם הסמיך אליו אני התכוונתי. אבל אלו אותן דייסות מטרנה בדיוק רק הכמויות שונות
אני שמחה שהיא אכלה את המזונות החדשים
את צריכה לדעת ולזכור שככל שהאוכל פחות דליל ופחות מיים מוספים אליו הוא מרוכז יותר קלורית וככה היא גם שובעת יותר מהר
אני לא הייתי מוסיפה מטרנה אלא ממשיכה לתת לה ולאט לאט תקווי שהכמות תעלה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)