מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיסת קואקרענבל05/08/2010
הי
בתי בת עשרה חודשים, התפריט שלה משולב מהנקה, מוצקים וסימילאק מדי פעם .
לאחרונה ביקרתי בטיפת חלב ונאמר לי שהיא ירדה באחוזון המשקל לכ 5-10% לפניכן הייתה באחוזון 25%
בגובה הייתה בעבר באחוזון 75% וכעת היא בין 25-50%
נהגתי לתת לה דיסת קוואק מדי בוקר על בסיס מים בתוספת שקדיה סילאן וכשליש בננה
האחות בטיפת חלב אמרה לי שהמים הופכים את זה לדיאטתי. אם כך מה הפיתרון - הרי חבל לוותר על זה, זה כל כך בריא!
במקום זה ,כרגע אני נותנת לה בקבוק סימילאק בתוספת דיסת אורז מדי בוקר וערב .והיא אוכלת מזה ל כ120 מ"ל לארוחה
האם חלב אורז הוא הפיתרון אך נדמה לי שהוא אינו רווי בשומנים.
אני תוהה מדוע לתת לה את התוספי מזון הללו אם היא אוכלת ומעונינת במוצקים למינהם כמו גם מהנקה?
כמו כן לא הקפדתי על פחמימות כגון אורז פתיתים פסטה תפו"א ולחם אך כעט מדי יום היא מקבלת מנה מאלה, האם נכון לתת לחם?
רב תודות לכן!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
בת-חן כהן05/08/2010בגיל עשרה חודשים את יכולה לתת את הקוואקר על בסיס מים, חלב פרה, חלב של מטרנה או חלב אם שאוב. אין צורך לוותר על המנה הזו והיא נשמעת נהדר וממש לא דיאטטית לא צריך תמיד להקשיב לכולם.
בנוסף העשירי כל דבר שנכנס לה לפה בקלוריות ע"י המוצרים הבאים:
שמן זית
אבוקדו
טחינה או שקדיה
את לא חייבת לתת לחם אם כי בגיל כזה ניתן לתחתוך את הלחם לפיסות קטנטנטת ולתת עם ממרח כלשהו
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביצים
ענבל05/08/2010תחילה תודה רבה
מאיזה גיל ניתן לתת ביצה את החלמון ממתי ואת החלבון ממתי
מה לגבי עוף ובשר והאם הודו גם טוב
האם ניתן לקבל תפריט יומי לדוגמא לתינוקת בת עשרה חודשים
תודה ולילה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)