דיסת קואקר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיסת קואקר
    ענבל
    05/08/2010

הי

בתי בת עשרה חודשים, התפריט שלה משולב מהנקה, מוצקים וסימילאק מדי פעם .
    לאחרונה ביקרתי בטיפת חלב ונאמר לי שהיא ירדה באחוזון המשקל לכ 5-10% לפניכן הייתה באחוזון 25%
    בגובה הייתה בעבר באחוזון 75% וכעת היא בין 25-50%

נהגתי לתת לה דיסת קוואק מדי בוקר על בסיס מים בתוספת שקדיה סילאן וכשליש בננה
    האחות בטיפת חלב אמרה לי שהמים הופכים את זה לדיאטתי. אם כך מה הפיתרון - הרי חבל לוותר על זה, זה כל כך בריא!
    במקום זה ,כרגע אני נותנת לה בקבוק סימילאק בתוספת דיסת אורז מדי בוקר וערב .והיא אוכלת מזה ל כ120 מ"ל לארוחה

האם חלב אורז הוא הפיתרון אך נדמה לי שהוא אינו רווי בשומנים.

אני תוהה מדוע לתת לה את התוספי מזון הללו אם היא אוכלת ומעונינת במוצקים למינהם כמו גם מהנקה?

כמו כן לא הקפדתי על פחמימות כגון אורז פתיתים פסטה תפו"א ולחם אך כעט מדי יום היא מקבלת מנה מאלה, האם נכון לתת לחם?

רב תודות לכן!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיסת קואקר

הוספת תגובה

• שלום

בת-חן כהן
    05/08/2010

בגיל עשרה חודשים את יכולה לתת את הקוואקר על בסיס מים, חלב פרה, חלב של מטרנה או חלב אם שאוב. אין צורך לוותר על המנה הזו והיא נשמעת נהדר וממש לא דיאטטית לא צריך תמיד להקשיב לכולם.

בנוסף העשירי כל דבר שנכנס לה לפה בקלוריות ע"י המוצרים הבאים:
    שמן זית
    אבוקדו
    טחינה או שקדיה

את לא חייבת לתת לחם אם כי בגיל כזה ניתן לתחתוך את הלחם לפיסות קטנטנטת ולתת עם ממרח כלשהו

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביצים

ענבל
    05/08/2010

תחילה תודה רבה
    מאיזה גיל ניתן לתת ביצה את החלמון ממתי ואת החלבון ממתי
    מה לגבי עוף ובשר והאם הודו גם טוב

האם ניתן לקבל תפריט יומי לדוגמא לתינוקת בת עשרה חודשים

תודה ולילה טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו