מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה בתפריט לבן שנה וחודשקרן05/08/2010
הי, יש לי ילד מקסים באחוזונים המתאימים, אוכל נהדר, אוכל הכל
טעם לראשונה סימילאק בגיל 8 חודשים וסיימנו אולי 4 קופסאות מאז..
אני רק רוצה לוודא שהוא מקבל מספיק ברזל לדעתכן ועוד בעיה קטנה:
בבוקר הנקה
10:30 יוגורט עם פרי גדול כמו תפוח, מנגו או 2 פירות קטנים כמו אגס ותאנה וכד'
14:30 2 קציצות בקר או עוף עם קטניות+ ירק או מגוון ירקות בתנור עם אורז או פסטה עם פסטו/ עגבניות
19:30 ביצה או קציצות ירק עם סלט ירקות/סלק/ אבוקדו עם גבינה/ טחינה גולמית + כפית שמן זית
ניסיון להכניס ארוחת ביניים פוגם לחלוטין בארוחת הערב
ב-3 שבועות האחרונים הוא מתעורר בלילה, להערכתי מכאבי צמיחת שיניים ובעלי מכין לו בקבוק, אך לרוב זה לא עוזר והוא ממשיך להתעורר ולבכות אני נגד לתת בקבוק בלילה ובעלי טוען שאני מענה אותו... לדעתי הוא יוצר הרגל-הוא אוכל 150-180
בנוסף כמה מים תינוק בגילו אמור לשתות ביום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התעוררות
בת-חן כהן05/08/2010שלום קרן
לא נראה כי יש קשר בין ההתעוררות שלו לרעב, תיזהרו שלא תיצרו לו הרגל חדש של התעוררות ואוכל בלילה חבל להרוס... כנראה הוא קם כי משהו מציק לו
תני לו מוצץ
מים
לפעמים סתם הם רוצים ליטוף והם חוזרים לישון
לגבי המים- בערך 700 מ"ל ביום
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)