מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות בהאכלות ובקבוק בלילהעידית05/08/2010
שלום רב
בני בקרוב בן 11 חודשים שוקל 8.200 תמיד היה באחוזונים הנמוכים, כנראה בעקבות ריפלוקס שכמעט ועבר לו לפני חודשיים, אך למרות זאת הוא ירד מאוד באחוזונים לאחרונה. הסיבה היא כנראה בגלל שעבר מספר מחלות בחודשים האחרונים והיו ימים שכמעט ולא אכל. הבעיה היא גם שמאז המחלות, בערך בסביבות גיל 8 חודשים, הוא החל להתעורר שוב בלילות כדי לאכול. יש לציין שזה לא בשעות קבועות, ושאת לאחר שישן 11 שעות רצוף מגיל 6 חודשים. התפריט שלו הוא כזה:
7:00 - 60-120 מ"ל מטרנה
8:30 - פירות
11:30 -12:00 - ארוחה בשרית + מנת פחמימות(כבר לא רוצה מרק)
15:00 - 120 מ"ל מטרנה
17:00 - מעדן + ביצה ואבוקדו או לחם עם גבינה
19:00-19:30 - דייסה - זה משתנה לפעמים אוכל 180 מ"ל ולפעמים לא רוצה בכלל
19:30 - שמים אותו לישון
התייעצתי עם מספר אנשים ועם הרופא שאמרו שכדאי להעיר אותו לאכול בסביבות 23:00, אבל ברוב המקרים הוא לא מוכן לאכול ואני מחזירה אותו למיטה והוא מתעורר באמצע הלילה. אוכל בין 180 ל- 240 מ"ל. מה אפשר לעשות במקרה הזה? אני חוששת שהוא כבר מתרגל.
שאלה נוספת, מה יכולה להיות הסיבה שהוא כל כך עצבני בשעת הארוחה ? הוא מסרב לאכול ובוכה כשמושיבים אותו לאכול, וזה לא קורה עם הבקבוק, זה התחיל לפני חודשיים בערך.
כרגע הוא נמצא במסגרת של גן וגם שם הוא עושה בעיות עם האוכל
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את מתארת מילה במילה מה שקורה אצלינו
נועה06/08/2010אני ניסיתי גם דיסות שלא רוצה, וכשעברתי לארוחת ערב "של גדולים" משתף פעולה מעולה
אני מציעה לך או חביתה קוטג'/ ירקות
או פסטה של מטרנה ולשפוך עליה כמו רוטב את המטרנה הוא מאוד אוהב את זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)