מים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מים
    ליאן
    22/08/2010

שלום,
    ביתי בת אוטוטו 5 חודשים. התחלתי לה עם טעימות לפני כחודש והיא מקבלת את זה בתיאבון ובכיף גדול. כרגע היא אוכלת 3 פעמים ביום - פירות מרוסקים, ירקות מרוסקים עם עוף ודייסה - בכמות שמחליפה כחצי מכמות התמ"ל אליה היא רגילה (אני מתחילה עם בקבוק ועוברת למחית/ דייסה).
    הבעייה היא שהיא לא מוכנה לשתות מים... לא לפני האוכל, לא אחרי האוכל, לא בין הארוחות... לא בכוס אימון/ בקבוק קטן/ בקבוק צבעוני... אם אני מצליחה לעשות עליה מניפולציות שתשתה כמה שלוקים ("תראי את אמא שותה מים..מממ.. איזה כיף לאמא...) זה גורם לה לפלוט.
    מקריאה בפורום הבנתי שלא מומלץ להרגיל לתה או מיצים אבל מצד שני נורא נורא חם, הצואה שלה הפכה יותר כהה ומוצקה והיא פשוט לא שותה מים... הייתכן שכמות הנוזלים שהיא עדיין מקבלת מהתמ"ל מספיקה לה? אם לא, ואני חושדת שלא, מה אפשר לעשות כדי שתשתה יותר?

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מים

הוספת תגובה

• הערה נוספת

ליאן
    22/08/2010

חשוב לציין שמבחינת שתן, נראה לי שהיא כרגיל, כלומר החיתול שלה כמעט תמיד רטוב...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה, דולגתי...

ליאן
    24/08/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו