מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיםליאן22/08/2010
שלום,
ביתי בת אוטוטו 5 חודשים. התחלתי לה עם טעימות לפני כחודש והיא מקבלת את זה בתיאבון ובכיף גדול. כרגע היא אוכלת 3 פעמים ביום - פירות מרוסקים, ירקות מרוסקים עם עוף ודייסה - בכמות שמחליפה כחצי מכמות התמ"ל אליה היא רגילה (אני מתחילה עם בקבוק ועוברת למחית/ דייסה).
הבעייה היא שהיא לא מוכנה לשתות מים... לא לפני האוכל, לא אחרי האוכל, לא בין הארוחות... לא בכוס אימון/ בקבוק קטן/ בקבוק צבעוני... אם אני מצליחה לעשות עליה מניפולציות שתשתה כמה שלוקים ("תראי את אמא שותה מים..מממ.. איזה כיף לאמא...) זה גורם לה לפלוט.
מקריאה בפורום הבנתי שלא מומלץ להרגיל לתה או מיצים אבל מצד שני נורא נורא חם, הצואה שלה הפכה יותר כהה ומוצקה והיא פשוט לא שותה מים... הייתכן שכמות הנוזלים שהיא עדיין מקבלת מהתמ"ל מספיקה לה? אם לא, ואני חושדת שלא, מה אפשר לעשות כדי שתשתה יותר?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הערה נוספת
ליאן22/08/2010חשוב לציין שמבחינת שתן, נראה לי שהיא כרגיל, כלומר החיתול שלה כמעט תמיד רטוב...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה, דולגתי...
ליאן24/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)